הסימנים נעלמו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

חדשה פה, ממש כרגע הצטרפתי.
    לפני שבוע הייתה לי החזרה של עובר אחד.
    עד אתמול הרגשתי כל מיני סימנים - דקירות בבטן התחתונה וברחם, התכווצויות, בטן ממש נפוחה וקשה, מידי פעם כאבים קלים בחזה (אם כי החזה לא נפוח).
    כשהתכופפתי הרגשתי כמעין כאבי שרירים ממש בשיפולי הבטן.
    בימים הראשונים היו לי כאבי מחזור.
    אולי כל זה נובע מהתמיכה שאני לוקחת - אנדומטרין ואסטרופם.
    והיום....כלום....נאדה.
    כמו כולן, גם אני קראתי המווווון מידע באינטרנט ואני יודעת שהתחושות שמרגישים כמו גם חוסר בתחושות גופניות לא מעידים על כלום. אני יודעת שיש נשים שהרגישו סימפטומים וקיבלו תשובה שלילית, יש כאלה שהרגישו וקיבלו תשובה חיובית, יש כאלה שלא חשו בכלום ונקלטו או שלא חשו בכלום ולא נקלטו.
    אני יודעת שאין פה שחור-לבן וכל התהליך הזה הוא תהליך של חוסר וודאות, אבל שום דבר לא מצליח לעודד אותי, אני מפחדת שגם הפעם אקבל שלילי. זו ההחזרה השנייה שלי.
    לא יודעת מאיפה לשאוב עידוד, ובעיקר לא יודעת אם נקלטתי.
1 תגובות
עמוד 1
  • עברו שבועיים מאז פנייתך
    כולי תקווה שהתשובה חיובית ואין לך כל צורך בעידוד וירטואלי ...
    ובכל זאת אני מאוד מקווה שאכן נקלטת ...
    ושהפעם אלוהים ישמח אותך ולא תתאכזבי .
    תכתבי אם יש חדש :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה