שלום בנות חדשה שאלה לגביי אוביטרל וחום השחר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני מפורום תמיכה הדדית מעיין בת 24 יש לי ילד מקסים בן שנתיים ושלוש בא בהריון ספונטני ללא טיפולים ומשום מה לשני אנחנו קצת מתקשים אז אני אחרי הריון בחודש מרץ החודש הרופא החליט לתת לי אוביטרל...יום ראשון ב 28.6 קיבלתי את הזריקה ..אני מודדת קבוע חום השחר והוא תמיד תקין נשאר גבוה עד יומיים לפני המחזור החודש לא יצא לי לבדוק מלא התחלתי ביום חמישי האחרון ומשהו הזוי לחלוטין חום השחר היה על 36.4 שזה אצלי לפני ביוץ או מחזור יום שישי גם ככה יום שבת 36.2 שזה יום לפני מחזור והיום 36.4 למה זה קורה.קיבלתי גם תמיכה עם אסטרופם והפסקתי כי חשבתי שאני עומדת לקבל..על מה זה מעיד???אשמח לעזרה
    [/img] [/center]
3 תגובות
עמוד 1
  • חשוב לציןן שבשלב הלוטאלי החום שלי עומד על 36.6 עד יומיים לפי הוסת
    [/img] [/center]
  • לא הסתמכתי אף פעם על מדד זה,
    למה שלא תעשי מעקב זקיקים?
    זה וודאי ובטוח יותר
  • איך הרופא נותן לך אוביטרל ללא מעקב US כלשהו?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה