שוב דימום אחרי ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי לכולכן!
    צריכה התייעצות.
    כבר חודש שני (או אפילו שלישי) שאני מדממת קלות כשבוע אחרי הביוץ (ושבוע לפני תחילת מחזור).
    בפעם הקודמת, זה התחיל כהכתמה חומה, הפך לדימום קל ושבוע לאחר שכל הסיפור התחיל, הגיע המחזור :(((
    מן הסתם, לא נקלטתי ולא ברור למה - הבדיקות שלי ושל בעלי בסדר גמור!
    הפעם, ההכתמה התחילה כחומה קלה וממשיכה כך (לעת עתה). היתה הפסקה של יום בערך מההכתמה, אך היא חזרה היום.
    הביוץ שלי היה בין ה-07/07/15 לבין ה- 09/07/15, כך משוערך...
    עכשיו, אני חייבת להבין: מה עובר על הגוף שלי? אני מודאגת... למה אני מכתימה ולמה אני לא נכנסת להריון?

מנסה ומאחלת לכולן קליטה מהירה ובריאה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך, מניסיוני להיכנס להריון בעבר וממה שנאמר לי, זה קשור לחוסר איזון הורמונלי המשפיע על רירית הרחם - לכן ההכתמות, ולכן גם אם נקלטת הביצית לא מצליחה להשתרש ברחם. לי עזר דיקור סיני, ממליצה גם לך לנסות. את יכולה להתייעץ עם מולי - מומחית לפוריות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה