אחרי הרבה זמן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות
    לאחר תקופה לא קצרה של הפסקה אני חוזרת ל ivf.
    המליצו לי על פרופ' פרחי מישהי מכן מכירה אותו?או שמעה עליו? אשמח לקבל המלצות
    תודה ובהצלחה

הילה
5 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה,
    מישהי בעבר הרחוק מהפורום הזה הייתה אצלו והייתה מאוד מרוצה
  • היי הילה
    אני מטופלת של פרופ' פרחי ואני מאוד מרוצה ממנו,מההקשבה,מהתמיכה מהעידוד!
    אספר לך את הסיפור שלי: התחלתי IVF ראשון בפברואר שאבו לי 21 ביציות מתוכן הופרו 11 ,החזירו 2 עוברים ללא היריון.
    בסבב השני לא נשארו לי מוקפאים כי העוברים לא שרדו.אז שוב שאיבה שבהן 19 ביציות מתוכן 10 עוברים...החזירו 2 הטיפול הצליח לקחת זריקות גסטון, אנדומטריין, ואסטרופם
    בדיקת הבטא רק עלתה ועלתה והגיעה ל4000 שהגעתי בשבוע 6 לאולט' ראשון גילינו שק היריון אחד עדיין ללא קוטב עוברי...חיכיתי עוד שבועיים כי פרחי היה בחו"ל ובאתי שוב כבר הייתי בשבוע 8.5 עדיין שק היריון ריק !!!!! אני עם קלקסן מההפרייה הראשונה לדילול דם
    ולהגיד לך את האמת לא יודעת למה זה קורה לי?? עברתי גרידה לפני 3 שבועות ובע"ה נחכה לווסת ואז נחזיר מוקפאים ( יש לי 6 ששרדו).הוא עושה את הכל באסותא רמת החייל
    נקווה לבשורות טובות במהרה אמן לכולנו!!!
    ואם את צריכה אני פה תמיד...
    בהצלחהההה
  • היי, אני לא מטופלת אצלו אבל שמעתי שהוא מצוין :)
    בהצלחה !
  • היי מתוקה,

חברה שלי הייתה מטופלת אצלו והייתה ממש מרוצה ונקלטה בהפריה בראשונה

• לא אהבתי..עזבתי אותו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה