4 שנים ללא הריון((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ,
    רציתי לשתף איתכן בכל מה שעובר עלי ב-4 שנים אחרונות,
    אחרי שנה וחצי שלא הצלחנו להיקלט התחלנו סבב טיפולים ( כאשר כל הבדיקות תקינות , הורמונים , צילום רחם וכו...)
    1. שתי הזרעות עם איקקלומין ללא הצלחה + אוביטרל היו זקיקים יפים
    2. שלוש הזרעות עם גונל = אוביטרל ללא הצלחה גם עם זקיקים יפים
    3.עברנו לטיפול IVF הופרו 14 זקיקים מתוכם רק 4 שרדו והוקפאו ביום שלישי להיתפתחות ( עברתי גירוי יתר של שחלות כאבי נוראים :( ובסוף עובר 1 לא נקלט בהחזרה ראשונה.
    החודש אנחנו מתכננים להחזיר שני עוברים מוקפאים בתקווה שרק ה' יעזור שזה יצליח !!!
    מיום ליום קשה לתפקד מבחינה ריגשית ,מרגישה שאני לבד בכל העניין כשמסביב כל החברות בסבב שני להריון.
    קשה לי לשחרר ולא לחשוב על על כל הנושא הזה כל חודש צפיות שלא נגמרות.
    בנות איך אתן עוברות את זה אני מרגישה שאני נכנסת לדיכאון לאט לאט......
    רציתי לדעת מה הסיכויים אחרי החזרה עם עוברים מוקפאים?
    רופא שלי המליץ להפרות 5 עוברים מתוך 14 עד ליום יום חמישי להתפתחות בסוף אף אחד מהם לא שרד מי שהיא עברה את זה ? האם בכלל מומלץ לעשות זאת?

תודה מראש לכולןןןן !!!
    בהצלחה
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שולחת לך חיבוק גדול,
    הייתי במקום שלך ולא אשכח את התיסכול....
    אין לי פיתרון קסמים, והלוואי והייתי יכולה לעזור בדרך קסם לכולן פה.
    אסור להתייאש, חייבים לנסות להמשיך.
    1. יש סיכויי למוקפאים, אם הם שורדים את ההפשרה....מכירה הרבה הריונות שיצאו ממוקפאים,
    אחת מהן זו הבת שלי.
    ב"ה (אם כי נראה לי שלא) ביום שיש אולי יהיה עוד הריון
    2. איך לא להיכנס לדיכאון? פשוט לנסות לעשות דברים שאת אוהבת, דברים שלא קשורים להריון, ואולי פחות להתראות עם החברות שכן בהריון (לא לנתק קשר, אבל פשוט פחות להתראות איתן, אם זה עושה לך רע).
    3.מה שהרופא שלך עשה בכך שגידל את העוברים במעבדה לפני ההקפאה זה לנסות להבין מה איכות העוברים שלכם, אם הם לא שרדו, הם כנראה לא באיכות טובה, כי עובר ששורד 5 ימים בחוץ, נחשב לעובר טוב שסיכויי ההשרשה שלו ברחם טובים יותר.
    זה לא אומר שאין להם סיכוי להשתרש ביום השלישי, זו פשוט עוד דרך לעמוד את האיכות.
    מותר לשאול היכן את מבצעת את הטיפולים, כי ישנן מעבדות בארץ שהאיכות שלהן פחות טובה מהאחרות, וברגע שבנות עוברות מקום - פתאום יש הצלחה.
    מאחלת לך מכל הלב בהצלחה, ואם יש לך עוד שאלות אני כאן
  • אשכולית מתוקה שלום!!!

תודה על התגובה המהירה ותמיכה מצדך!
    את הטיפול אני עוברת באסותא רמת החייל ( מה את אומר ? האם הם טובים ?)
    מחר אני הולכת לבצע בדיקת אולטרסאונד ודם אני ביום 11 למחזור כמה ימים לפני הביוץ
    ואז הרופא יבדוק מתי נעשה החזרה של שני עוברים מוקפאים.

בנוסף להכל התחלתי עם דיקור ומנסה להעסיק את עצמי בדברים אחרים לשחרר את הלחץ כמה שיותר :)
    אני בטוחה שבסוף הכל יצליח !!! מנסה להישאר הכי אופטמית שיש.

אני ממש שמחה שנרשמתי לפורום הזה, יש עם לדבר כח לא כולם מבינים מה אנחנו עוברות:)
    בהצלחה
  • היוווש
    גמאני עוברת את הטיפולים באסותא רמת החייל ומאוד מרוצה!
    גם לי המליצו על דיקור להרגעה נפשית ופיזית!
    כבר השבוע יש לי תור לדיקור..
    אני אחרי הפלה בשבוע 8 שק היריון ללא עובר אחרי סבב 2 של IVF שבהם החזירו 2 עוברים..
    בע"ה נחכה לווסת ואז נחזיר אולי 3 עוברים ( יש לי 6 מוקפאים)
    בשורות טובות לכולנו במהרה אמן!

אצל מי את מטופלת? אני אצל פרחי....
  • היי roti:)

בטוחה שבסוף נצליח להיקלט !
    אני מטופלת אצל ד"ר לוין .
    אנחנו אחרי החזרה ראשונה שלא הצליחה עשינו חודש הפסקה ואז גם התחלתי עם דיקור ,פעם רביעית שאני הולכת מאמינה שזה עוזר :)
    החודש נחזיר שני עוברים מוקפאים מקווה שיצליח .
    בהצלחה
  • אסותא רמת החיל הכי טובים בארץ,
    גם אני שם...
    מאחלת לך בהצלחה עם המוקפאים, תעשי מה שאת אוהבת, תנוחי, תשתי הרבה מים, ותאכלי טוב,
    ונקווה שיצליח
  • בשורות טובות!!! תעשי דברים שעושים לך טוב, תשתדלי להסיח את הדעת עד כמה שאפשר- וכשאי אפשר, תשתפי במקומות ועם אנשים שאת מרגישה בנוח גם פשוט לומר את שעל הלב בלי רסן. מאחלת לך אושר אמיתי- שמקרין מהפנים אל החוץ , ויחד איתו- בשורות משמחות בקרוב!!!
  • תודה בנות על התמיכה !!! אני יעדכן אתכן על המשך הטיפול !!!
    בנתיים מחכים לביוץ המתקרב:)

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה