עוד שבוע לבטא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באתי לקבל תמיכה וכמובן גם לתת בחזרה!!

יש לי עוד שבוע לנסות להתעלם מכל כאב או התכווצות שאולי אומרים שהעוברים שלי השתרשו ואולי אומרים שלא.. ממש קשה לא לחפש סימנים ופשוט לחכות שהזמן (שזז ממש לאט דווקא עכשיו) כבר יעבור.

אני לבד בתהליך... אמנם עם משפחה תומכת וחברים מעורבים אבל מרגישה רוב הזמן לבד. הם לא עסוקים בלספור איתי את הדקות וגם לא תמיד לגמרי מבינים את השפעת ההורמונים. כשאני לא מצליחה להפסיק לבכות מאיזו פרסומת בטלוויזיה ואז נכנסת ללופ של מחשבות על העתיד והפחד משתלט.

אשמח לחיבוק ועצות לשבוע האיטי הזה (מעסיקה את עצמי בכל דרך אפשרית אבל זה הרי לא באמת עוזר).

תודה מראש
10 תגובות
עמוד 1
  • יהיה בסדר.... קל להגיד...
    גם אני סופרת ימים שעות דקות... ולא זז..
    אני ביום השלישי אחרי הזרעה שניה.
    ומבינה אותך... הראש כל היום עסוק בזה..
    מצבי רוח קיצונים וחוסר סבלנות..
    מקווה שיעבור מהר ויהיו בשורות טובות לכולם!
  • וואי כמה אני מבינה אותך !!!!
    אנחנו חייבות להיות חזקות קבלי ממני חיבוק ענק בעזרת ה' לבטא חיובית!!!
    שבוע הבא יש לי החזרה של שני עוברים מוקפאים :)
    ומשם אני גם יתחיל לספור , כל שאלה ,תמיכה , עזרה מוזמנת לפנות
    את לא לבד כולנו כאן בשבילך תיהיה חזקה !

בהצלחה
  • כל כך מזדהה, אני טיפוס שהזמן בדרך כלל בורח לו בן הרגליים, מיום ראשון לסוף שבוע הזמן עף....
    והשבוע הזה היה כמו נצח!!!! זה תחושה שלא מתאימה לי בכלל...
    כל רגע ספרתי, כל שעה שעברה הסתכלתי בשעון...
    ה-לחכות לתוצאת האמת,
    זה משהו שממש קשה, ורק שאתה שם אתה מבין ומרגיש את זה....זה ממש עינוי
    מאחלת לך שתצליחי להיות עסוקה בדברים אחרים בזמן הזה, שיעבור מהר ובהרגשה חיובית....
    תשתי המון מים, תאכלי טוב, תשני מספיק ואין סיבה שהקטנים שלך לא ישארו....
    והכי חשוב שיהיה טיפול מוצלח ובטא מהממת שתגדל 9 חודשים מושלמים. אמן
  • תודה בנות!! זה באמת קצת עוזר... נשארו עוד 3 ימים לבדיקת דם. הגוף אומר שכן אבל המוח (ההגיון) מזכיר לי שאולי העייפות והכאבים בשדיים זה בכל זאת מההורמונים. רק כדי לא ליפול אם התשובה תהיה שלילית בכל זאת.

מחזיקה אצבעות לכולנו לבשורות טובות ממש בקרוב
  • מחזיקה לך אצבעות,
    הכאבים בשדיים...זה אכן סימן, מחכה ומצפה לשמוע על בטא מהממת!!!
  • מבינה מאוד! מחר בדיקת הבטא שלי ואני משקשקת מפחד... נמאס לי לשמוע תשובות שליליות....
    מאחלת לכולנו להיכנס להריון בריא מתחילתו ועד סופו כמה שיותר מהר
  • אז אני לא בהריון.. זו היתה החזרה ראשונה וקיוויתי שגם האחרונה גם מהסיבה הברורה וגם כי לא בא לי להזריק עוד הורמונים...

אני בסדר.. באמת. הרבה פחות נורא ממה שדמיינתי. הכי חשוב שיש קבוצת תמיכה מדהימה גם פה וגם בחיים. מבאס אבל יאללה ממשיכים קדימה. אולי לפעם הבאה אני אקח קצת מהרובוטיות שלך ברשותך, אשכולית אדומה ??
  • אני בטוחה שפעם הבאה תקלטי! גם אני עשיתי כבר מספר הפריות והיום היתה לי בדיקת בטא יצאה חיובית 477...
    לקחתי זריקת פרגניל לפני חמישה ימים. יכול להיות שזה לא הריון? מישהי יודעת?
  • בייבי, שולחת לך חיבוק...
  • אוף, מצער אותי לשמוע,
    יש מוקפאים??
    אני חושבת שהתנהלות רובוטית מאוד עוזרת אם מצליחים להיכנס למוד,
    הזמן גם עובר מאוד מהר, ומנטרלים את הדאגות והרגש....
    מקווה שלא תיהיה לך עוד אכזבה והגוף שלך יקבל באהבה את העובר הבא ל9 חודשים מושלמים.
    מחזיקה אצבעות,
    וכל הכבוד על הגישה, ככה צריך....
    בלי יאוש ועם המון סבלנות,
    זה תהליך ארוך ומגעיל וגישה כמו שלך תעזור לך לעבור אותו במהירות ובקלות.
    תמשיכי כך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה