לפני הזרעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אשמח להתייעצות לפני הזרעה. בעלת שחלות פוליציסטיות. אחרי טיפול ראשון באיקקלומין ( בקיום יחסי מין) הבדיקות מראות: רירית 4.5 ללא נוזל. שחלה שמאלית זקיק 18 מ"מ וזקיק 16מ"מ. בדיקות דם: estradiol e2 1477; progesterone 2.5.לאחר הביוץ וקבלת המחזור חזרתי לרופא פוריות אמר שהרירית דקה מדי ונתן לי טיפול חדש: הזרעות וזריקות של 50 מ"ל גונל במשך חמישה ימים ממה שקראתי יש סיכון גבוה לגירוי יתר שחלתי בגלל השחלות פוליציסטיות ואני מאוד חוששת . יש לי כמה שאלות:
    1.האם הטיפול שנתן לי הוא המומלץ ביותר או שיש טיפול אחר לפני שאני מתחילה עם הזרקות ? 2. מי בפועל מבצע את ההזרעה? הבנתי שאני צריכה להגיע למרפאה להשבחת זרע אבל הם אלה שגם עושים את ההזרעה?
    3. האם אני צריכה להגיע עם בעלי או שמספיק שאגיע עם דגימת הזרע?

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    הרירית שלך באמת דקה, ועובר לא יכול להשתרש ברירית דקה גם הוא נורא נורא רוצה.....
    אני מניחה שהטיפול שהרופא שלך נתן מתאים לך, ונקווה שיעבה לך את הרירית,
    בכל מתן הורמונים יש סיכוי לגירוי יתר, תשתדלי להיות ערנית לכל כאב או תחושה שלא טובה לך,
    ודווחי עליה לרופא שלך, אל תתביישי.
    חשוב לשתות הרבה מים.
    את ההזרעה עושה הרופא הפרטי שלך במרפאה שלו, או רופא נשים כללי במרפאת נשים.
    את ההשבחה עושים במקום אחד אליו הבעל חייב להגיע ולתת זרע,
    ועם הזרע המושבח את הולכת לרופא שעושה לך את ההזרעה (קופת חולים, או רופא פרטי בתאום)
    להזרעה עצמה עליך להגיע עם הזרע המושבח, הבעל לא חייב בםועל להיות שם, כי התפקיד שלו הסתיים.

מאחלת לך המון המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה