קלוניפן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור מצטערת מראש על ההודעה הארוכה אך התשובה שלך משמעותית עבורי..
    אני שנתיים ושלוש אחרי הלידה של הבן שלי לפני שנה הפסקתי גלולות ולא קיבלתי מחזור הרופא אמר שזה ניקרא שחלות פוליצסטיות הוא נתן לי כדורי פרימולט משהו כזה כדי לקבל מחזור ואחר כל טיפל בי עם אייקקמומיל אחרי שלושה חודשים הכל הסתדר מחזור סדיר אחרי חצי שנה הריון כימי ועכשיו שלוש חודשים אחרי ללא הצלחה להריון נוסף חודש שעבר קיבלתי אוביטרל פעם אחת אחרי שבועיים שוב קיבלתי מחזור והחודש הרופא נתן לי מרשם לקלומיפן השאלה שלי אם זה באמת נחוץ כל התרופות האלה אם אין שום בעיה?אמנם המחזור אינו ממש סדיר אולי בגלל זה הוא נותן לי תרופות??חודש שעבר הייתי במעקב זקיקים הרופא אומר שהכל נראה תקין האם יש סיבה לקחת את התרופה הזאת גם החודש למרות שאני מבייצת לבד?האם יש סיכון בתרופות האלה?מתי הסיכויים יותר טובים עם או בלי התרופות?
    ואם כן מתי מתחילים לקחת את הקלומיפן?הרופא שלי בפשוט בחופשה עד סוף החודש
    ומתי יתכן ביוץ עם נטילת הכדורים האלה?
    ושאלה אחרונה הבנתי מאחד המאמירים באינרטנט שהתרופות האלה גורמות לרירית הרחם להידקק מה שמפריע להריון להשתרשר ברחם האם זה נכון?
    תודה וסליחה ??
    [/img] [/center]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם אכן יש לך שחלות פוליציסטיות, אז הטיפול על איקקלומין (או קלומיפן - זה אותו דבר) מעלה את הסיכוי להקלט להריון, ובלי זה ייתכן ואת לא מבייצת. מבלי לבדוק אותך, אני לא יכול להגיד לך האם את זקוקה או לא זקוקה לטיפול ו/או האם יש טיפול אחר שמתאים לך יותר.
    כמו לכל טיפול, גם לתרופה הזו תופעות לוואי נדירות וסיכון להריון מרובה עוברים אחת מהתופעות לוואי שלה זה הדקקות רירית הרחם, אך יש דרכים להתגבר על זה.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה