המשך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לשאלתך:
    אחרי 3 חודשים טיפול באיקקלומין השחלות הסתדרו מחזורים סדירים אפילו הריון ספונטני ללא שום כדורים ותרופות בחודש מרץ היתה הפלה טבעית בשבוע חמש מאז המחזור טיפה השתבש או מקדים או מאחר עכשיו אנחנו אחרי שנה של נסיונות אולי בגלל זה הוא נותן לי תרופות?חשוב לציין שגם להריון של הבן נכנסתי ספונטני ללא תרופות גם לפניו היה הריון כימי
    הפחד שלי מלקיחת התרופה גדול אני קוראת באינטרנט מאמרים על מומים בעובר סיכוי לחלות בסרטן השד הריון מרובה עוברים אך גם הרצון להריון גדול אך אם מתקיים ביוץ אתה חושב שעדיין צריך לטפל ?ועוד שאלה ממש חשובה האם חוץ מהתופעות שרשומות אם המחזור החודשי שלי תקין האם האיקקלומין יכול לשבש את המחזורים שיבואו אחריו? האם יש סיכון להריון לא תקין וללידת תינוק לא בריא?
    תודה מראש !!
    [/img] [/center]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מבין כי את מקבלת איקקלומין, שזו התרופה לגרימת ביוץ בעיקר לנשים עם שחלות פוליציסטיות. בעיקרון, אם אכן יש שחלות פולציסטיות הסיכוי להרות הוא נמוך יותר. זה נכון גם אם המחזורים סדירים. גם אם אין שחלות פוליטסיות ואת מנסה להכנס להריון כבר שנה ללא הצלחה אז צריך טיפול ועזרה כדי להכנס להריון
    מתוך מה שאת כובת אני לא יודע האם ואיזה בעיית פוריות יש לכם והאם מדובר בשחלות פוליציסטיות או משהו אחר - בשביל זה אני צריך לדעת את ההיסטוריה הרפואית שלך, לבדוק אותך ולשלוח אותך לבדיקות דם ואת בעלך לבדיקות זרע.
    בעיקרון איקקלומין לא גורם לסרטן שד, לא גורם למומים ולילדים לא בריאים. הוא כן מעלה את הסיכוי להריון מרובה עוברים.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה