מחזור מוזר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי מחזור ( ככה לפחות אני חושבת ) ממש מוזר שבחיים לא היה לי עד היום....ב 6 לחודש הזה בא לי דימום שהקדים בחמישה ימים ביום הראשון היה דימום עם דם בהיר בניגוב ובקושי על הפד ...והיו לפעמים פעמים שגם לא יצא כלום בניגוב , ביום השני הדימום נעשה כהה יותר וסמיך יותר אבל גם בכמות קטנה , ביום השלישי הפסיק לגמרה וביום הרבעי חזרו הפרשות חומות כאלה בניגוב בלבד ונימשכו יומיים, יש לציין שהיינו עם קונדום שנקרע בערך יומיים שלושה אחרי המחזור......אני לא יודעת למה לצפות , אשמח מאוד אם זה כן היה הריון בסופו....

עשיתי לפני שלושה ימים בדיקה ביתית מקלון הזהב יצא שלילי ואחרי יום שוב שלישי ...בקיצור שלוש בדיקות שליליות ...אם אני בהריון אז אני צריכה להיות שבוע חמש ..ויש מצב שבשבוע כזה בדיקת שתן תצא שלילית
    יש קצת בחילות ועייפות ...בכי פטעומי הפיטמה שלי נעשתה כהה ויצאו עליה נקודות לבנות משהו שלא היה לפני...אשמח לדעת אם יש עוד בנות שחוו משהו דומה לשלי והיו בהריון....תודה לעונות , וסליחה על האורךךךךךך
4 תגובות
עמוד 1
  • סליחה על התיאור אבל יש לי מלא גרפסים.....האם זה יכול להיות גם קשור להריון ????
  • חבל שאףףףףף אחת לא מגיבה .......רק קוראים
  • ייתכן וקוראים ולא רוצים להטעות אותך , אולי אין פנאי להשיב וכו׳
    אני אשמח להשיב מהידע שלי ( לא מיקצועי ולא מחליף דיעה מיקצועית) .
    התיאור של הדימום והעובדה שהקדים בחמישה ימים ייתכן ומדובר בהשרשה ( לא וודאיי) .
    הזמן של קיום היחסים לפני דברייך הוא יומיים שלושה אחרי סיום הווסת - מועד ששולל אפשרות להריון , מכיוון שביוץ מתרחש 14 יום לפני הווסת הבאה ( כשמדובר במחזור סדיר)
    ישנם מיקרים שהוא מוקדם וישנם מיקרים שהוא מאוחר .
    כלומר בין הימים 6 ל21 .
    כלומר הכי מוקדם 6 ימים אחרי שהדימום מסתיים . או 21 ימים הכי מאוחר .
    ומכיוון שזרע יכול לשרוד עד חמישה ימים בנרתיק בהנחה שהביוץ שלך מוקדם ( ביום השישי/שביעי/שמיני) יכול להיות שכן הרית .
    דבר אחד לא מובן לי ...
    אם השתמשתם באמצעי מניעה משמע אינכם מעוניינים בילד / הריון .
    אז איני מבינה למה טענת שתשמחי אם כן יתברר שהרית?
    זה אומנם לא עינייני.
    אגב בדיקת הריון שערכת כנראה מוקדם מידיי.
    על האריזה מופיע שלעיתים התוצאה שלילית אך אין זה מעיד על כך שאין הריון .
    וממליצים לערוך בדיקה נוספת כעבור שלושה ימים .
    מכאן שיום אחרי יום לא בהכרח יניב תוצאה שונה .
  • היייי נכון לא תכננתי הריון , אבל האמצעי מניעה הקרע וקרה מה שקרה זה הכול ואם זה היה חיובי אקבל זאת בשימחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה