דחוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות

לפני חודש בערך קיימתי יחסי מין עם 2 אנשים בהפרש של יום

ורק עכשיו גיליתי שאני בהריון

הבחור הראשון גמר לי בפנים

והשני אני לא בטוחה אבל אני בסטרס

יש לי שאלה כזאת אם קיימתי יחסי מין והוא הראשון שגמר סימן שהוא זה שהכניס אותי להריון?

תעזרו לי בבקשה זה פעם ראשונה
3 תגובות
עמוד 1
  • שאלה מאוד קשה ...את צריכה לערוך בדיקות וגם שני הגברים שהיו איתך...אני לא יודעת אם אפשר לעשות בדיקת רקמות לני הלידה, תבררי את את זה ואם זה אפשרי תעשי בעודך בהריון ...!!!
    שהיה בהצלחה !!!!
  • אפרי לעשות בדיקת דנ״א לפני לידה עם מי השפיר
    דיקור של מי השפיר ובמים הללו יש את כל המידע הנחוץ !!
    יום אירי יום ? מקשה על האפשרות לדעת ...
    בת כמה את ?
    זה נשמע לא אחראי מצידך ( זה לא המקום שלי להעיר לך , סליחה ) אבל חורה לי שלא חשובה לך הבריאות שלך , אמצעי מניעה נוצרו לא רק בכדי למנוע הריון , אלא בכדי למנוע או לצמצם עד כמה שניתן הדבקות במחלות ....
    ונניח שאחד מהם הוא האב ?
    לא נשמע שאחד מהם הוא פרטנר קבוע או רציני ...
    לגדל ילד לבד במציאות של ימינו אולי קיים הרבה אבל זה לא ממעיט מהקושי !!!
    בזוגיות יציבה קשה אז לבד??!!! על אחת כמה וכמה ...
    אני לא באה להטיף לך או להעביר ביקורת ...
    זה מתוך דאגה נטו...
    מקווה שהכל יסתדר ויהיה בסדר ...
    ולשאלתך - בדיקת מי שפיר תוכל להשיב לשאלתך אבל תצטרכי להתאזר בסבלנות עד לחודש רביעי אם אני לא טועה.
  • היי כן כעיקרון הראשון ששכבת איתו הוא אמור להיות האבא... תלוי גם למתי שבייצת. אולי יתנו לך תשובה בבדיקת מי שפיר...
    בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה