אשמח לעזרתכן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, אני לוקחת גלולות כ10 שנים. לפני חודשיים הפסקתי לקחת.. ולא קיבלתי מחזור.. ואנחנו מנסים להיכנס להריון.. עשיתי בדיקות הריון, בדיקת דם והכל יצא שלילי. עכשיו כבר לא קיבלתי מחזור חודשיים...הייתי אצל הרופא נשים בבדיקה שבוע שעבר ואמר לי לקחת פרוברה לזירוז המחזור 5 ימים אני קצת חוששת האם כדאי כבר להתחיל לקחת את הכדורים? והאם גם בתקופה הזאת יש ביוץ?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי לורי, לי הייתי במצב דומה, מכיוון שהכרתי מטפלת ברפואה סינית, שעזרה לי בעבר בבעיות אחרות, הלכתי לטיפול אצלה ותוך שבועיים קיבלתי מחזור ואחרי כחודשיים נכנסתי להריון..היא מתמחה בבעיות נשים ופוריות ואני ממליצה עליה בחום! את יכולה לקרוא באתר שלה - מולי קליניק שיהיה בהצלחה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה