שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני בשבוע 6
    ביצעתי אתמול אולטרסאונד שבו נצפו שני שקי הריון ,שהאחד מתאים לשבוע הנוכחי עם דופק ,והשני מתאים לשבוע 4.5 לא ברור מהו מכיל.
    מישהי חוותה דבר דומה ואם כן מה בסוף?
    (אני אמא לתאומים בני 4 וחצי זהים)
4 תגובות
עמוד 1
  • לפני הכל שיהיה בשעה טובה ומוצלחת , הריון קל עגול ותקין :)
    לגבי שאלתך -
    לאחותי קרה מקרה דומה והיום תודה לאל ״ המקרה״ הזה הוא שתי נסיכות מהממות ובריאות ( בנות 3)
    בשבוע 6 לפעמים לא רואים בבירור לכן מוטב לדחות את הבדיקה לשבוע 8 לפחות.
    יש שתי אפשרויות ( ואני אצטט לך מה שאמר לה בזמנו הרופא)
    או שההריון ימשיך להתפתח כראוי והפער בין שני העוברים יעלם ובסופו כמובן שני תינוקות בריאים.
    או שזה שהתאים לשבוע ימשיך להתפתח והשני חו״ח יספגו וההריון ימשיך עם עובר אחד תקין.

בדרך כלל החישוב של הרופאים מוטעה והביוץ היה במועד אחר ולא כפי שהעריכו.
    ולכן ייתכן ששני העוברים מתאימים לשבוע 5 והמידע מהבדיקה לא מדוייק בשלב הזה . ( קורה אפילו שלא רואים דופק ואז מאוחר יותר , מס׳ שבועות לאחר מכן , כן רואים) אז אל תילחצי ואת תמהרי להסיק מסקנות :)
    אשמח לשמוע עידכון ( אם תירצי לשתף כמובן)
    תגשי לבדיקה נוספת בעוד שבועיים שלושה .
    ודבר נוסף - מה הסוד לתאומים ?
    ילדתי לפני חצי שנה בת ויש לי עוד בן ובת בבית סה״כ שלוש. מקסימים ומכיוון ששלושתם בניתוחים הבנתי שמותר עוד ניתוח אחד .... אז שאדע את הסוד ואם אפשר לשני בנים :)
  • איזה מהממת
    נורא נחמד לקרא כזה עידוד ..ישר כח תודה!
    מייחלת להמצא במצב של אחותך עם 2 עוברים תקינים שלבסוף שני בנות מהממות
    החלום שלנו זה בנות .
    בכיף אעדכן אותך בהתפתחויות
    לגבי מתכון לתאומים בנים- חחח זכיתי לרשת גן משפחתי (אני הבודדה שזכיתי מבין אחים,אחיות, בני דודים וכ'ד)
    ולמה ילדת אותם בניתוחים?
  • צהריים טובים :)
    כדי שתתעודדי יותר אז הבוקר דיברתי עם אחותי ומסתבר שיש לא מעט מיקרים כאלה !!
    טועים לא מעט בשלב מוקדם כל כך .
    היא טוענת שלפני ארבעה ימים חברה שלה ילדה זוג תאומים בן ובת וגם לה אמרו בדיוק מה שאמרו לך , הלחיצו אותה ,ולאורך כל ההריון היה פער של שבוע בין העוברים . נולדו כאמור בריאים מתוקים ושלמים אחד במשקל 2300 והשניה 1900
    השערה - בנים ובנות לא אותו הדבר גם כשהם עוברים , ככל הנראה ההתפתחות שונה והקצב שונה .
    ולגבי שאלתך- הבכור שלי נולד בניתוח חירום מכיוון שהיה מיעוט במי שפיר בשבוע 40 ...
    אני הגעתי סתם כך בתאריך המשוער שלי לרוות מה קורה ונאמר לי שאין מים בכלל ( שלולית ) ויאשפזו אותי לניתוח בלי הרבה הכנה מוקדמת .
    השניה נולדה בדיוק בהפרש של שנה , פחדו בשל הצמידות לניתוח הקודם ( עברה רק שנה ) ובנוסף הגברת לא הראתה רצון לצאת עד שבוע 42 משכתי !!! ואז היה חשש מהזדקנות שליה ( מצב שבו השליה מתחילה להזדקן זה קורה משבוע 41 ואילך מאחר ובהריון תקין הלידה מתרחשת בשבוע 40 אז הגוף משדר שאין צורך בחיות של השליה וזו מתחילה לההרס. וזו הסיבה לניתוח השני.
    לגבי השלישית כבר לא ממש שואלים וברוב בתי החולים זו מדיניות ליילד בקיסרי אחרי שני קייסרים .
    בקיצור שלושה ניתוחים , שלושה אוצרות .,..ועייפות אחת גדולה
  • בוקר טוב
    וואו איזה כיף לקרא את הדברים את התוצאות השמחות של סיפורים דומים לשלי.
    מחר יש לי ביקורת במתח לשמוע מה יש לרופאה להגיד.
    מענין אותי אם אחותך והחברה שלה -לקחו כדורים.
    קראתי בכל מיני מקרים דומים שהאישה קיבלה כדורים לחזק את ההריון.
    -התאומים שלי גם נולדו בניתוח קסרי (בחירה שלי)
    אני כולי תקווה לחוות לידה רגילה
    מאחלת לך ארגזים של כוחות וסבלנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה