הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל מי נמצא פה
    בנות אני צריכה עזרה .. האם יתכן ויש סיכוי לקבל מחזור לכל דבר בהתחלת הריון .. ?!
    את האמת אני ממש מרגישה תופעות של הריון עייפות ובחילות שחבל על הזמן אפילו מהבחילות אני לפעמים מתעוררת באמצע הלילה בבקשה עזרתכן
6 תגובות
עמוד 1
  • כן , אפשרי ....
    אבל לא מדובר במחזור !!!
    אלא אם כן אין הריון :)
    דימום בתחילת הריון שאינו רגיל בכמותו , ציבעו, מראה... ונמשך יום , יומיים שלושה דימום חלש , גוון חום ורוד ואפילו אדום אבל בכמות קטנה יכול להעיד על השרשה .
    ואם הוא ( הדימום) נראה כרגיל ייתכן שמדובר בהריון חלש , או בעייתי מסיבה כזו או אחרת .
    לי בהריון האחרון קרה משהו דומה דיממתי שבועיים פלוס !!! וכן היום היא בת חצי שנה .
    התחיל הריון חלש ותודה לאל עם מנוחה התחזק .
    אז הכל יכול להיות .
    במיוחד אם את אחרי גלולות .
    אבל שוב , כל מקרה לגופו וכל אישה לגופה .
    על כל מקרה לא כתבת אם זה בתאריך של הווסת ?
    היה איחור?
    תעשי בדיקה ....
    בדיקת דם עדיף .
  • מוזר עניתי לך אבל מופיע שאין את התגובה שלי .
    כשפותחים את ההודעה היא דווקא מופיעה מתחת .
  • הי
    תודה לך שענית
    בעניין המחזור היה בזמן שלו רגיל
    אבל אף פעם לא היה ככה במחזור בחילות או שמציק לי ריחות או שלא ממש בא לי לאכול
    דווקא לפני מחזור אני טוחנת הכל ומהכל אבל הפעם היה ממש שונה :/
  • הי
    תודה לך שענית
    בעניין המחזור היה בזמן שלו רגיל
    אבל אף פעם לא היה ככה במחזור בחילות או שמציק לי ריחות או שלא ממש בא לי לאכול
    דווקא לפני מחזור אני טוחנת הכל ומהכל אבל הפעם היה ממש שונה :/
  • הכל יכול להיות :)
    אני מניחה שעבר מספיק זמן מאז ההודעה .
    תעשי בדיקה בייתית ...
    ותסירי ספקות :)
    בהצלחה .
  • אצל חברה שלי זה קרה... היה לה מחזור חודשיים היא גילתה שהיא בהריון בשבוע 11.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה