עזרה דחוףףףףף! סרזט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות..אני אימא לשתי בנות מקסימות. אחת בת שנה ושמונה והשנייה בת חמישה חודשים.
    אני לוקחת גלולות סרזט כי אני מניקה.
    לפני שבועיים בערך נגמרה לי החפיסה האחרונה אז לא קיימנו בכלל יחסים. ביום ראשון התחלתימשוב לקחת את הכדור והרופא אמר להמנע שלושה ימים ואזאני מוגנת שוב.
    אתמול יום רביעי , שכחתי לקחת גלולה ונזכרתי 12 שעות אחכ ולקחתי,...אציין שיום לפני היינו ביחד....
    אציין גם שלא היה לי דימום בכלל בהפסקהשל השבוע...
    האם יש סיכוי להריון???
    אני מתה מפחדדדדדדד!!!!!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • אביה מתוקה תירגעי :)
    את הגלולה הזו לוקחים רצוף ללא הפסקה
    היא גורמת לרירית הרחם להיות דקה מאוד , מה שלא מאפשר קליטה של הריון .
    בנוסף במרבית הנשים היא גורמת לאי- ביוץ , כלומר רוב הנשים לא מבייצות עם הגלולה הזו וגם אם כן אז הרירית כל כך דקה שלא יוכל להקלט הריון .
    הפסקה של שבוע היא מעט בעייתית אך לא קריטי .
    מכיוון שהגוף צריך זמן ממושך יותר לחזור למסלול רגיל כמו לפני כן .
    כך שלמיטב ידיעתי , את יכולה להסיר חשש מליבך .
    לגבי הדימום - לא בהכרח שיהיה .
    90% לא מקבלות מחזור ( ווסת) כל זמן שהן נוטלות את הגלולה הזו .
    וחא מדממות מיד בהפסקה ממנה.
    אצלי היה שונה , קיבלתי רגיל כל זמן שנטלתי ( שנתיים) ייתרה מכך סבלתי מכתמים ( דימום קל ליום , יומיים) בכל פעם שפיספסתי את השעה הקבועה.
    זה הסוד כנראה של הגלולה הזו לדייק בזמן של הנטילה .
    בעל אופן לשאלתך - לא חושבת שיש לך ממה לחשוש .
    לקחתי שנתיים וכשהפסקתי רק אחרי שלושה חודשים הריתי
    והיו פעמים שפיספסתי כדור
    היו פעמים שלא הייתה לי עוד חפיסה כמו שקרה לך ....
    כדי להסיר דאגה מליבך תוכלי ללכת לרופא נשים שיערוך אולטרסאונד ויראה אם היה ביוץ ואם רירית הרחם עדיין דקיקה , מה שישלול מצב של הריון ( מינימום8-6 מ״מ מאפשר קליטה של ביצית מופרת והרירית מתעבה ככל שמתקדם ההריון עד לעובי מסויים כדי להבטיח הגנה להריון החדש)
    בהצלחה ותשובי לעדכן :)
  • אגב יש שטוענים שהיא מעבה את האירית שגם זה מונע קליטה של הריון
    עיבוי ייתר מעבר לעובי המתאים לקליטת הריון .
    לי זה השפיע בכל אופן הפוך הרירית הפכה דקה מאוד .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה