ביוץ אחרי הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן כמו כולן פה אני בטיפולי פוריות אומנם בסבב הראשון אך הייתי רוצה את עצתכן.
    יום רביעי הייתי במעכב זקיקים אחרי ששתיתי 5 ימים היקוקלומין פעמיים ביום. יום רביעי היה לי זקיק 19 על 20 ולכן לפי הוראת רופא בערב הזרקתי אוביטרל ויום חמישי הייתה ההזרעה אבל בלי בדיקות דם נוספות או אולטרסאונד... היום יום שבת וכהרגל בדקתי את חום השחר וראיתי עלייה ב 0.7 מהרגיל לכן החלטתי לעשות בדיקת ביוץ ביתית וזה הראה חיובי. האם יכול להיות שההזרעה הייתה מוקדמת מידי ובגלל זה נפספס את ההזדמנות החודש?
2 תגובות
עמוד 1
  • ??, ??????? ???? ??? ?-12 ??? ???? ??????.
    ????? ?????? ????? ?????, ?? ???? 36 ???? ?????? ??????? ???? ?????...?"? ???? ??????..

??????!!!
  • לצערי אני לא לא מצליחה לראות את ההודעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה