שבוע 38+5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,במהלך השבועיים האחרונים אני חשה בצירים או ברקסטונים בצורה סדירה ז"א אתמול למשל תזמנתי התקשות של הבטן ביחד עם כאבי גב איומים במקביל כל 3 דק' למשך של כחצי דקה עד דקה התקשות ..התווספו לזה דקירוץ איומות בנרתיק כאילו חותכים אותי ברמה של כאב בלתי נסבל.כל זה היה במשך כמעט שעתים היתי בטוחה שזהו זה מצב של לידה ולפני שרציתי לצאת לבית החולים אמרתי שאשתה המון מים ואעשה מקלחת חמה ...רבע שעה במקלחת חמה כשאני מכוונת את זרם המים פעם על הבטן פעם על הגב עזרו ואף העלימו כליל את כל התחושות.זו תהיה לידה שניה ואני יודעת שאומרים כשזה זה את תדעי...בלידה קודמת אושפזתי כי היו דימומים מהר מאוד הגעתי לפתיחה שלוש וקבלתי אפידוראל ככה שצירים של לידה לא באמת חוויתי...האם הדקירות האלה נורמאליות?אציין שתרבית ושתן כללי היו תקינים לפני יומיים ..היים הרגתי מצויין לאורך כל השבת כאילו לא קרה כלום אתמול.האם במצב כזה מותר לעשות מקלחת או אמבטיה חמה על מנת להרגיע?כי חד משמעית זה עזר לי והעלים את התופעה וזה לא קורה פעם ב..בשבועיים האחרונים זה קורה לי המון לפחות אחת לשלושה ימים ..ואיך אדע אם זה אמיתי אם זה באמת כמו שכתוב סדיר כל כמה דק'?במשך כמעט שעתיים אבל אז מקלחת מעלימה את זה??הכאב הוא נסבל כמובן ..תודה מראש על המענה וסלילה על אורך ההודעה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מותר לך לעשות מקלחת כדי להרגע ולהפחית את הכאב. צירים אמיתיים בד"כ לא נעלמים אחרי מקלחת. אבל, אין דרך לדעת האם זה אמיתי או לא אמיתי מבלי להבדק ולכן כדאי לגשת לרופא שלך ולבדוק פתיחה ולעשות מוניטור - רק כך תדעי האם מדובר בצירים והאם את נכנסת ללידה

ד"ר הד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה