יש טיפול טבעי לשחלות פוליציסטיות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, מנסה להיכנס להריון כבר שנה ללא הצלחה, מאובחנת עם שחלות פולציסטיות והרופא המליץ על טיפול הורמונלי, אני חוששת לקחת הורמונים עקב הסיכונים הקיימים, מעדיפה לנסות קודם טיפול טבעי מישהיא ניסתה?..
2 תגובות
עמוד 1
  • היי אדל, גם אני פוליציסטית, לאחר מס' חודשים שלא הצלחתי להיכנס להריון, הפנה אותי רופא הנשים לרופא פוריות. המומחה לפריון הסכים עם עמיתו שסיכויי להיכנס להריון טבעי קלושים, לכן המליץ להתחיל מיד בטיפולים. גם אני חששתי להתחיל טיפול הורמונלי עקב הסיכונים ותופעות הלוואי לכן החלטתי לנסות קודם טיפול טבעי והגעתי דרך המלצת חברה למולי קליניק - מומחית לפוריות ברפואה סינית. טופלתי כחודשיים וחצי - שלושה בהם החל המחזור להסתדר(לפניכן לא היה סדיר)ולמרבה ההפתעה נכנסתי להריון!! ממליצה לכולכן בחום! אפשר לקרוא באתר שלה מולי קליניק על הטיפול בשחלות פוליציסטיות
  • היי שרון תודה רבה על ההמלצה, התקשרתי וקבעתי אצלה טיפול. נפגשנו אתמול, היא באמת הייתה מאד מקצועית ומבינה בבעיה..וגם מאד נחמדה ואכפתית, לא מכירה הרבה מטפלים כאלה..מקווה שיצליח לנו..אעדכן..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה