מאיזה גיל זה כבר אסור והאם יש ביטוח מיוחד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בחודש רביעי ואנחנו רוצים לטוס לחו"ל בעוד חודש כך שאהיה באמצע חודש חמישי. רציתי לדעת עד איזה חודש עושים ביטוח לנסיעה ואם עדיין אין בעיה שאטוס בחודש הזה (זה לטיול של שבועיים באירופה). האם זה תלוי ביעד?
    בכל מקרה דרך מי אפשר לעשות ביטוח מיוחד להיריון? פעם ראיתי ביטוח כזה באתר של חברת ביטוח כלל שבדר"כ אנחנו עושים דרכם את הביטוח אבל כעת אני מסתכלת באתר כאן https://www.clalbit.co.il/ ואני לא רואה שיש ביטוח מיוחד לנשים בהיריון. האם מישהו יודע אם הם מציעים ביטוח כזה או שפשוט לעשות ביטוח ולהציג להם את הנתונים? האם זה ביטוח יקר מאוד כי אני בחודש מתקדם או שזה לא קשור לשלב בהיריון?

    הקיצר- אשמח שמישהי תכוון אותי איפה כדאי לעשות ביטוח ובמחיר הגיוני...

1 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לעשות דרך הקופ"ח או כל ביטוח.
    אני יודעת שמבטחים עד חודש 6
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה