הערכת משקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בהריון ראשון לאחר טיפולי IVF - שבוע 34 , אמש ביצעתי הערכת משקל אצל הרופא שלי והוא אמר לי שהעובר גדול לפי מראה הבטן ולאחר האולטרא סאונד נראה כי העובר שוקל 2.350 , יש לציין כי לפני ההריון הייתי בעודף משקל גדול (הייתה לי בטן כמו של הריון) ועד עכשיו עליתי 2.5 ק"ג מתחילת ההריון, הרופא שלח אותי לבצע העמסת סוכר 100 בכדי לשלול סכרת הריון, העמסת סוכר 50 יצאה גבולית 140.

האם המשקל של העובר אינו תקין?? מה הסיכוי לסכרת הריון?? האם באמת הכרחי לבצע את העמסת סוכר 100??

מודאגת מעט......
    תודה,
    טולה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הערכת המשקל היא תקינה
    אי אפשר להתייחס להקף הבטן כי לא כתבת מהו
    אני לא יכול להחליף את שיקול דעתו של הרופא שלך לגבי ביצוע ההעמסה המלאה, מבלי להכירך ואת גורמי הסיכון שלך.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה