מבולבלת!!! Help Me!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ערב טוב,
    לא ממש ידעתי באיזה פורום להעלות את השאלה אבל מנסה את מזלי פה...
    אני ביום השישי לאיחור במחזור, ניסיתי פעמיים בבדיקת הריון ביתית לבדוק אם יש הריון יצא שלילי, היום עשיתי בדיקות דם וגם יצא שלילי..(5>) הלכתי לרופא נשים שהפנה אותי לעשות בדיקת דם שוב במידה ולא אקבל מחזור...
    אני ממש אובדת עיצות לא יודעת מה לחשוב ומה קורה.. יש שאומרים שעשיתי את הבדיקת דם ושתן מוקדם מדיי.. יש שאומרים שאני סתם לחוצה ויש אומרים שזה הריון.. קשה להמתין בסבלנות למה שיהיה..
    האם קרה לכן מקרה כזה? האם יש מצב שזה הריון??? אנא מכן עזרו לי במידה וקרה לכן או אתן מכירות מישהי שזה קרה לה.. מה אתן חושבות שזה?
    תודה רבה לעונות וסליחה על המגילה..
5 תגובות
עמוד 1
  • היי, לי זה קרה לפני משהו כמו חצי שנה, היה לי איחור של 10 ימים, וגם עשיתי את הבדיקות ויצא שלילי. יכול להיות שבגלל הלחץ מלקבל מחזור זה פשוט נדחה לכמה ימים. את יכולה לעשות בדיקת דם שוב אבל לדעתי זה מיותר כי בבדיקת דם אפשר לזהות הריון כבר מהימים הראשונים של האיחור. פשוט תלכי לרופא נשים והוא יעזור לך
    בהצלחה ;)
  • תודה לך..
  • היי ד"ר,

תודה על התייחסותך.

מה קורה במצב שלא אקבל מחזור בכלל?
    העיניין הוא שקיבלתי מרופאת הנשים את האיקקלומין לשלושה מחזורים,
    באם לא אקלט במחזור הראשון לחכות למועד הווסת הבא ולקחת שוב בפעם השנייה את האיקללומין ביום החמישי למחזור... וכן בפעם השלישית באם יהיה צורך בכך.

יכול להיות מצב שלא אקבל בכלל מחזור כמו שהיה לפני שהתחלתי את האיקקלומין?
    ואם כן, איך ממשיכים את הטיפול באיקקלומין במצב כזה?

תודה ויום נעים.
  • אחיין שלי הסתתר 15 ימים לאחר האיחור... בדיקות הדם יצאו שליליות וגם הבדיקה הביתית... יש תקווה!
    תחכי יום יומיים ותעשי עם הפיפי הראשון של הבוקר .. בהצלחה!
  • קיבלתי היום... תודה על המענה בנות ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה