בעיה די מוכרת... שחלות פוליציסטיות...זקוקה לעזרה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,

הייתי רוצה לקבל עצה ולשמוע מהבנות שמכירות את הבעיה המכונה "שחלות פוליציסטיות".
    אספר לכם בקצרה את הבעיה האישית שלי....

הייתי משתמשת בעבר בגלולות למניעת הריון ולפני שנה וחצי בערך הפסקתי, מאז לא קיבלתי מחזור בדרך טיבעית, ובכל פעם שפניתי לרופאה התשובה הייתה שיש לי שחלות פוליציסטיות וזו תופעה מוכרת, לא מחייב שזה יהווה בעיה להיקלט אך יהיה קשה יותר לדעת מתי הביוץ שלי, וכמובן שנתנה לי כדורים ע"מ שאקבל מחזור וביום השלישי למחזור ביצעתי את בדיקת ההורמונים המוכרת...

במהלך השנה וחצי הזו התחתנתי, והרצון להיות אמא הולך ומתחזק....
    בביקור האחרון שלי אצל רופאת הנשים היא נתנה לי שוב את הכדורים לקבל מחזור ובנוסף כדורים בשם "איקקלומין" המסייעות לחיזוק הביוץ אותם נטלתי ביום החמישי למחזור.

המינון הוא פעם ביום למשך חמישה ימים, להתחיל "לעבוד" 5-7 ימים מיום סיום הטיפול בהם אני אמורה לבייץ. יש לציין כי חשתי את הביוץ ממש חזק שהתבטא בכאבים מוזרים בבטן התחתונה, דקירות והפרשות...

ועכשיו הגענו לבעיה..... עברו 38 יום מיום קבלת הוסת האחרונה שלי... ועד היום לא קיבלתי שוב,
    ביצעתי פעם אחת לפני שלושה ימים בדיקת הריון ביתית אך התשובה יצאה שלילית.

(אגב, כששאלתי את הרופאה מה אני עושה במקרה שלא אקבל שוב מחזור היא אמרה לי שעם הכדורים האלה יש שתי אפשרויות - או הריון במקרה שלא מגיע המחזור או שמקבלים באופן אוטומטי מחזור - ממש כמו בגלולות)...

באם מישהי מכירה את הבעיה "שחלות פוליציסטיות" והתנסתה באיקקלומין או שיש לה ידע בנושא אשמח לתשובה... מדוע לא מגיע המחזור??

תודה ולילה מקסים.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא בהכרח מקבלים מחזור באופן אוטומטי אחרי איקקלומין
    עדיין יכול להיות איחור במחזור בשל השחלות הפוליציסטיות, ממש כפי שקורה בלי איקקלומין

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה