מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם בדיקת מי שפיר מראה תוצאה של 100% שאין מומים בעובר ? שאין תסמונת ?
    מבקשת תשובה בהקדם

פזית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום פזית ממה שקראתי בדיקת מי שפיר היא כמעט אבל לא 100%, לצערנו, הסיכוי לטעות שעובר חולה יאובחן בטעות כבריא במקרה של תסמונת דאון הוא 0.7%, כלומר שבעה מתוך 1,000 עוברים חולים לא יזוהו כחולים. לעומת זאת, קיימת גם טעות הפוכה: שמשמעה עובר בריא שאובחן בטעות כחולה- הסיכוי לטעות מסוג זה במקרה של תסמונת דאון הוא 0.1%, כלומר, 1 מתוך 1,000 עוברים בריאים יזוהו בטעות כחולים, מקווה שעזרתי..
    אני חייבת להוסיף שלא פחות חשוב לדעת מהן הסיכונים העיקריים של הבדיקה: סיכון להפלה כתוצאה מהבדיקה עצמה - 1 מתוך 200 בדיקות - 0.5%, זיהום רחמי קשה, העלול להסתיים, במקרים נדירים, באובדן הרחם ובמקרים נדירים ביותר במות האישה ההרה. לא מנסה להפחיד אלא לעלות למודעות שזו בדיקה לא פשוטה וחשוב לעשות בידיים מהימנות. אני בשלושת ההריונות שלי עשיתי בדיקת מי שפיר אצל ד"ר הר-טוב, רופא מקסים, מקצועי - בעל ותק וניסיון רב בנושא. מקבל בת"א, ממליצה עליו בחום..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה