התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני חדשה בפורום ורציתי לשתף במשהו שמדאיג אותי קצת. מאחר לי המחזור בשבוע ומזה שבוע שיש לי הפרשות מוזרות בצבע חום-אדום. ההפרשות הן לא כמו מחזור רגיל והן בדרך כלל יוצאות בשתן או בניגוב ולפעמים גם לתחבושת. בנוסף, יש לי כאבים בבטן התחתונה כל הזמן. אתמול ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. חשוב לציין שהפסקתי לקחת גלולות לפני 3 חודשים, שבחודשיים לפני המחזור הגיע בזמן והיה נורמלי. האם מישהי עברה משהו דומה או שמעה על משהו כזה? תודה רבה ושבת שלום!
2 תגובות
עמוד 1
  • מציעה לך בחום ללכת לרופא. לפעמים יש שיבושים ואם את מנסה להיכנס להריון חשוב להיבדק
    בהצלחה !
  • אני לא עברתי משהו דומה אבל מכל התגובות שקראתי בדיקת דם הכי יעלה ויש פה הרבה שיצא להן שלילי בבדיקת שתן ובדם ראו הריון. בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה