שירה וכל בנות הפורום המקסימות שבוע טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    למי שמכירה אותי ולמי שלא שמי ליאת וברוך ה היום אני אמא ל3 נסיכים מדהימים
    הקטן הצתרף למשפחה ב26/7/15 ושמו בישראל דוד אברהם יצחק
    ההריון הזה התחיל בשבוע 10 בדימומים רציניים ובעקבות הדימום שלא ידענו מה יהיה עם ההריון
    נדרנו לעשות את הברית אצל רבי שמעון בר יוחאי במירון וברוך ה כך עשינו היה מרגש מאוד

הלידה הזו הייתה שונה לגמריי מהשניים הקודמות כי בראשון שלי היה ירידת מים בשבוע 37
    שלאחריה פיטוצין ואפידורל הכרתי צירים כואבים בגלל הפיטוצין אבל שהגיע האפידורל שכחתי מהכל
    בבת שלי שבוע 40+5 ירידה בדופק גם פיטוצין כאבי תופת 5 דק ואז אפידורל
    ופה היה לי מחודש 8 צירים ברקסטון וביום הלידה פתאום קרה דבר שלא קרה בקודמות פקק רירי
    בבוקר וצירים אבל הם ממש היו נסבלים ולאט לאט התקצרו לקראת 18:00 בערב עליתי לבית חולים והייתי בטוחה שיחזירו אותי הביתה אבל בדיקה פתיחה 3 מחיקה 90 צירים סדירים הופ חדר לידה
    הלכתי להתרחץ במים חמים והתעכבה המיילדת עם הערוי אחרי שראתה שאני נודניקית באה
    ואמרתי שמעי זה יותר כואב מרווחים קצרים תני לי אפידורל אמרה אין בעיה ערוי ותקבלי
    לא עברו 5 דק נכנס רופא לחדר אמרתי לו אפידורללללל אמר לתת לי רק לבדוק קודם ונחשו רמה פתיחה 9 אין אפידורל חשכו עיניי והפחד הגדול שלי קרה ללדת בלי אפידורל אני\....??
    מההיסטריה אמרתי אני לא לוחצת ולא יולדת צרחתי כמו משוגעת גיסתי הגיעה 2 מיילדות ובעלי בחדר ואני בהיסטריה כמה פעמים נכנס יצא ואני צורחת מים מקוניאלים רופא ילדים הצתרף ואני צועקת תוציאו אותו בניו ואקום לא לוחצת צרחתי לקדוש ברוך הוא שיעזור לי ופתאום בא ציר שאם רציתי או לא התינוק יצא בשעה טובה 3030 של מתיקות והיה שווה כל רגע ותשאלו אותי שוב ללדת בלי או אם כמובן שבלי אפידורל העיקר שאנחנו אחרי הכל תודה לה' על הכל .

7 תגובות
עמוד 1
  • שבוע טוב לילו, מרגש מה שכתבת...
    שיהיה במזל תגדלי אותם בנחת
  • בס"ד

אמן תודה

• .

• ליאתתתתתתתתתתתתתתתת

וואו! וואו! אני מתרגשת בשבילך כל כך!!!
    מזל טוב ובשעה טובה

• בסד
    תודה נשומה גם לך המון נחת