ארבעה ימים לאחר סיום תקופת הביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם..
    אני אחרי הביוץ 4 ימים..במהלך תקופת הביוץ אני ובעלי הקפדנו לקיים יחסי מין סביב הביוץ... יום אחרי סיום הביוץ התחילו לי כאבי בחזה בעיקר באזור הפיטמה (אולי זה בראש)? ולאחר מכן כאבים בבטן התחתונה בעיקר בצד השמאלי...בנוסף מצב הרוח שלי מאוד השתנה...עם הייתי לחוצה ועצבנית במהלך חצי שנה אחרונה..אני יותר רגועה ומלאת שמחה וחיים...שום דבר לא מוצי אותי מדעתי כפי שהיה כודם..ובנוסף ביומיים אחרונים יש לי קצת כאבים באגן דומה ל כאבי שרירים עמומים עמומים...יום אחרי תחילת תקופת הביוץ היה לי דימום ..כמה טיפות דם ורדרד וניפסק מיידי... האם יש קשר? האם כל הצופעות מעידות על הריון...? אני יודעת שזה עוד מוגדם לחוש הכל ככה אבל לי ולבעלי זה מאוד חשוב.. תודה מראש

neomi kon
2 תגובות
עמוד 1
  • היי, הכאבים שתיארת בצד שמאל בדר״כ מעידים על ביוץ.. אם היית כשבוע לאחר הביוץ הייתי אומרת לך שיכול להיות שזה השרשה- שזה תהליך קליטת ביצית ברחם אבל זה קרוב מדיי. עדיין יש סיכוי שניקלטת..
    זה מעולה שאת רגועה יותר, תנסי לא לחשוב יותר מדיי ולחכות.. שיהיה בהצלחה
  • תודה רבה, מקווה שאכן ידובר בהריון =)

neomi kon
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה