היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בהריון ראשון תמיד חשבתי שזה בן. היום גיליתי שזאת בת. וקשה לי לעכל, לא התכוננתי לזה. כולם סביבי רצו בן כולל בעלי. ואני מרגישה שאולי קצת אכזבתי אותו. נכון שזה שטויות והעיקר הבריאות. אני מפחדת שאני לא אתרגל גם אחרי הלידה. איך מתמודדים?
5 תגובות
עמוד 1
תגידי תודה! ושתסיימי את ההריון בצורה תקינה ובריאות שלמה, יש לך מספיק זמן להתרגל.... מה שבא ברוך הבא!!!
יש נשים שאין להן בכלל לא בן ולא בת .. ויעשו הכל בשביל זה או זה לא משנה מה העיקר להיות הורים ..
אנחנו לא מחליטים מה יהיה לנו .. רק אחד מחליט !
תקבלי את זה באהבה אין כמו בנות !!!!!!!
בהצלחה :)
היי חן, קודם כל מזל טוב... ודבר שני את בסה״כ בהריון ראשון... תהיי שמחה עם מה שיש לך ובע״ה ילד הבא יהיה בן. אני אמא ל3 נסיכים וכרגע אני בהריון בשבוע 18 ואני מאוד רוצה בת (השארתי להפתעה את המין של העובר) אבל מה שבא העיקר שיהיה בריא/ה.
קצת פרופורציות... בישרו לך שיש לך בת לא איזשהי בשורה מרה שלא יכולת להתכונן אליה...
את לא יכולה להיות קשורה לאכזבה כי מה היה תלוי בך?! מין בהריון ספונטני לא יכול להיקבע ע"י הצדדים...
את בעצמך בת. היית רוצה שיתאכזבו מעצם קיומך עוד ברחם אימך?
תאמרי תודה על הנס הזה שמתרחש ברחמך.. שנשים רבות ברחבי העולם מייחלות לו. חלקן לעולם לא יזכו בו...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מצטרפת לתגובות שמעליי צריך להגיד תודה לאלוהים. גם אנחנו לפני הבדיקה היינו בטוחים שיצא לנו בן ויצאה לנו בת והיינו הכי מאושרים שבעולם!!!
בקיצור שיהיה לך היריון תקין ושתצאי בידיים מלאות זה הכי חשוב!