פחדים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,
    הריון ראשון שלי , שבוע 16... ואני כל הזמן בחששות... במיוחד בנוגע למה אני אוכלת ... האם זה טוב.. מקולקל .. פג תוקף ... עשוי טוב ... איך העובר ? וכו... מרגישה סתם עצבנית ומתוסכלת מיתר מחשבות ...
    אתמול נגיד אכלתי קציצת עוף מוכנה מהסופר .. אבל לא חיממתי אותה ... רק אחרי זה חשבתי אולי היא לא באמת הייתה מוכנה במאה אחוז .. ומה יקרה עכשיו ... ואיך אדע במצב כזה אם העובר בסדר?? ומה קורה חס וחלילה אם אני מקבלת קלקול קיבה בהריון .... ואיך יודעים אם משהו לא בסדר ?
    סליחה על ״החפירה ״ .. הייתי חייבת להוציא ולשאול לדעתך.

תודה מראש !
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין סיבה לחשוש מקציצת עוף לא מחוממת
    זה נשמע לי בעיקר לא טעים, אבל לא מסוכן לבריאות

אם במקרה תקבלי קלקול קיבה מכל סיבה שהיא את תדעי זאת - יהיו לך שלשולים, חום, הקאות וכדומה וגם אם זה יקרה הרי שברוב המוחלט של המקרים זה עובר ולא עושה כלום לעובר

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה