מבולבלת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני בת 29 ובעלי בן 34 ואנחנו נשאוים 3 שנים ועד היום דחיתי את הנושא של הילדים בכל מיני סיבות כמו אני בלימודים יש לי בחינות וכו'...
    ועכשיו סיימתי עם הבחינות ואני מרגישה שאני עדיין לא מוכנה, אני מפחדת, אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי אני עדיין רוצה להנות ולטייל בעולם ולעשות מה שבא לי.
    הבעיה היא שאני לא לבד במערכה ויש את בעלי שהוא מאוד מאוד רוצה.
    מה עושים? איך אפשר להיות מוכנים לילד? זה ממש מתסכל אותי שאני לא רוצה כרגע והוא כן.
    מתי יודעים שיש מוכנות אפילו חלקית? כי אני אף פעם לא הייתי קשורה ממש לילדים....
    מה עושים?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי לונה היקרה, קודם כל אל תהיי בלחץ מהעיניין ...
    את חייבת לשמור על הזוגיות שלך עם בעלך ואם הוא רוצה ילד את צריכה לרצות אותו. כי אתם נשואים כבר 3 שנים את כבר אוטוטו בת 30 ואני לגמרי חושבת שהגיע הזמן המושלם לתינוק.
    ילד זה דבר מאוד מקשר בין בעל ואישה.
    זה פרי האהבה לדעתי.
    גם אם את מרגישה לא מוכנה כשזה יבוא את פשוט תהיי בעננים.
    העצה שלי היא לצאת מהפחד שאת נמצאת בו ובהחלט להתחיל לתכנן תינוק.
    מקווה שעזרתי.. שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה