תנועות עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,

אני ברוך ה' שבוע 17 להריון. הריון ראשון.בערך משבוע 13 התחלתי להרגיש תנועות עובר! אני יודעת שרוב האתרים והרופאים סוברים שזה לא ייתכן ורק משבוע 20 לפחות...אבל אני יודעת בבטחה!!!אני מאוד רגישה וידעת את גופי.

כעת אני כבר ממש מרגישה יותר ויותר חד את תנועות העובר. כמו דגדוגים בבטן.וזה מתוק ומקסים וכל פעם מרגש מחדש.

רק טיפהלה מודאגת- יש פעמים שאני מרגישה תנועות עובר ממש מהירות. והוא לא נח. בועט ומדגדג המון . זה תקין?
    יש ימים שהוא 'שקט' וזז רק קצת כמה פעמים

ויש ימים שמאוד פעיל ואני מרגישה אותו זז המון ותנועות מאוד מהירות!!!. וזה קצת מפחיד אותי..(ולא אכלתי מתוק או משהו)

האם משהי חוותה משהו דומה?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יעל ומזל טוב...
    באמת נשמע לי מוזר מאוד שמשבוע 13 הרגשת תנועות בהריון ראשון לפעמים זה פעילות של המעיים וחושבים שזה העובר.
    אני כרגע בהריון רביעי והרגשתי תנועות לראשונה בשבוע 15 וכרגע שבוע 19 מרגישה יותר וכמובן שלא כל הזמן וזה תקין לגמרי כי העובר עדיין קטנטן ויש לו הרבה מקום בבטן.
    בהריון ראשון שלי לפני שבוע 20 לא הרגשתי תנועות.
    ומהריון להריון מרגישים תנועות יותר מוקדם..
    אז לסיכום אין לך מה לדאוג, לא תמיד מרגישים תנועות בשבועות כאלו כי העובר עוד קטנטן.
    שיהיה בהצלחה. 
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה