בהריון או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני מאוד מודאגת... אני בת 21 ונשואה כבר שנה, המחזור שלי תמיד סדיר, חודש שעבר היה לי ב19.7.
    במהלך החודש הייתה לי הרגשה של הריון, עייפות.. כאבים קלים באזור הרחם, רגישות בחזה...בתאריך 9.8 התחילו לי הפרשות חומות בהירות שאף פעם לא היו לי מקודם...כבר הייתי בטוחה שזה הריון...ואז פתאום ב14.8 התחיל לי דימום, בהתחלה קצת ממש טיפות ואחר כך כמו מחזור רגיל...אבל וזה בא והלך בא ןהלך, והיום היום השני במהלך היום היה לי הרבה דם אבל עכשיו זה נראה כמו הפרשה כתומה ואין לי דם... כרגע אני בחופשה בחול ואין לי אפשרות ללכת לרופא...גם אם זה מחזור זה מרגיש לי מוזר בגלל שתמיד ב3 ימים הראשונים בא לי ממש הרבה דם בלי הפסקה... והכאבים קצת שונים מהרגיל.. אני יודעת שזה יכול להיות השתרשות אבל לפי מה שהבנתי זה אמור להיות דימום ממש קל :( אני לא יודעת מה לחשוב, אני ממש מבולבלת.. אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי...
6 תגובות
עמוד 1
  • היי, אי אפשר על סמך מה שאת מתארת לומר לך אם זה הריון או לא, מה שאת יכולה לעשות בינתיים זה בדיקה ביתית ואם את בהריון זה יראה לך...
    לי זה קרה פעם אחת וזה היה הריון כימי ז״א הריון שלא התפתח..
    בהצלחה, תעדכני.
  • אוקיי ;(
    ומתי אני יכולה כבר לבצע בדיקה? בתאריך שהיה אמור להתחיל לי הווסת?
  • כן תעשי בדיקה היתית ותראי, גם אם פס אחד חזק והשני בר״כ חלש יותר זה הריון.... בהצלחה
  • ביום איחור את כל יכולה לעשות וזה יראה לך תוצאה מדוייקת

בהצלחה :)

• תודה בנות, זה מה שאעשה! בע״ה הריון :)!!
  • בעז"ה תעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה