בדיקת דם NIPT - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בת 35 ובשבוע 13 להריון. אני בהתלבטות גדולה מאוד בנוגע לבחירת הבדיקה הטובה שהיא לא פולשנית טרם לידה, קיימות 5 בדיקות, שבעצם מבצעות את אותה הפעולה verifi, מאטרניטי 21, פנורמה, NIFTY,הרמוני. איך ניתן לדעת מהי הבדיקה המומלצת ביותר? אשמח מאוד לקבל המלצות. אשמח אם יש מישהי ביררה ויכולה להמליץ? המון תודה לעונות!
3 תגובות
עמוד 1
  • תראי את הלינק הזה:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4408118,00.html
    אני ביצעתי בהריון הנוכחי את מאטרניטי 21.
    ואח"כ הייתה לי בעייה שבגינה ביצעתי גם מי שפיר בשבוע 32 (ואני בת פחות מ-35)
    אני יכולה להגיד לך מהניסיון האישי שאין מה לחשוש ממי השפיר.
    זה בדיקה פשוטה יחסית ותסתכלי עלייה כעוד הזדמנות לראות את הבייבי.
    אם בא לך להתעייץ אשמח לעזור מניסיוני.
  • הי איריס

לאחר ברור מקיף על הבדיקות השונות (גם אני חששתי ועודני ממי השפיר) ולאחר המלצת חברה , גיליתי שהבדיקה בשם מטרניטי 21 היא הבדיקה היחידה מבין הבדיקות השונות שנותנת תשובה חד משמעית (חיובי או שלילי) וגם באחוזים גבוהים מאוד לתסמונות שהיא בודקת (אני כמובן לא יודעת למנות את כולן..:) . תתייעצי גם עם הרופא/ה שלך בנושא..
    שיהיה בהצלחה כמובן
  • גם אני חששתי מהבדיקה ובסוף בחרתי בדיקת דם Panorama ויצאתי מאוד מרוצה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה