מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 20 כבר שנה מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה עשיתי כל הבדקות שצריך לעשות אותם בבירור אי פריון גם עשיתי צילום רחם והכל היה תקין גם אצל בעלי הכל היה תקין רופא שלי הציע לי לעשות השבחה אבל בעלי לא מסכים גם עשיתי מעקב זקיקים וכן היה ביוץ אבל לא הצליח לי שום דבר אני מבובלת ועצובה תעזרו בבקשה ..
3 תגובות
עמוד 1
  • מבינה את תסכולך, מניסיוני הקושי להיכנס להריון לא נובע דווקא מבעיית פוריות ברורה..ממליצה לך בחום להיעזר ברפואה משלימה..שמשלימה פתרונות לבעיות לא מוסברות ברפואה הרגילה..אני טופלתי אצל מולי - מומחית לפוריות ברפואה הסינית, חשוב לציין שהיא למדה בסין ומאד מקצועית..לאחר 3 חודשים של טיפולים אצלה בדיקור סיני נכנסתי להריון!! ממליצה עליה בחום ומאחלת לך בהצלחה..
  • שלום יסמין, לפני ההריון הראשון גם אני הייתי מיואשת כי לא הצלחתי להיקלט והרופאים כבר כיוונו אותי להתחיל בטיפולי פוריות..אני החלטתי שקודם כל אנסה מה שאפשר בצורה טבעית וכך הגעתי לנסות דיקור סיני. בהתחלה הלכתי דרך כללית מושלם ושם נורא התאכזבתי מהיחס וגם לא התרשמתי מהמקצועיות של המטפל..אחרי כחודש (במהלכו לא הרגשתי שום שינוי), בהמלצת חברה, הלכתי למולי קליניק וכמו זו שכתבה לפני מאד התרשמתי מהידע וההתייחסות..אחרי כחודשיים וחצי נכנסתי להריון וילדתי בת. היום אני כבר בהריון שני- גם הפעם נעזרתי במולי והצליח לנו.. אני מאד ממליצה לכל מי שמתעניינת לקרוא על דיקור סיני לפוריות ותבחרו מטפל מנוסה..בהצלחה!
  • הי, יסמין, ב"ה שהכל תקין!
    זה מאוד מרגיע ומשמח!
    אז כמו שהמליצו לך דיקור סיני יכול לעזור.
    אני הלכתי לרפלקסולוגית.
    פעם אחת ביום המחזור
    אחר כך ביום הביוץ
    ונקלטתי!!!!!!!
    ממליצה בחום!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה