בדיקה בייתית חיובית חייבת דעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שוב... לאחר 12 יום של המתנה לאחר ביוץ בדיקה של בלו קלייר חיובית מופיע סימן של + אבל חלש..פניתי לבעלי בשאלה שאני לא הוזה את זה הוא אמר גם שהפס חלש...שאלה היא האם הבדיקה אמינה? כי אני 3-4 ימים לפני המחזור? בבקשה חייבת עזרה שנינו בלחץ לא נורמלי..

neomi kon
8 תגובות
עמוד 1
  • בדר"כ רצוי לעשות ביום איחור .

אני ביום איחור עשיתי הופיע פס כהה ופס חלש והתברר כהריון :)

יש בדיקות שעוד לפני האיחור מראות אם כן או לא ..
    יכול להיות שזו הבדיקה .
    אם כן ... אז מזל טוב
  • בדיקה זו של בלו כלייר היא מ 4 ימים לפני האיחור .. עברו 12 יום ממסיום יום הביוץ...ותחילת ביוץ היה ב 31 עד 6 ...והיום סתם עדיתי מסקרנות... כי ניסינו המון זמן להיכנס להריון... אז עם זה מראה חיובי זה סופי? זה יכול להיות?

neomi kon
  • אני עשיתי לפני שבוע בבדיקה דיגיטלית שרשמת במפורש הריון או לא הריון באנגלית וגם את השבוע שאת נמצאת בו..זה הכי היה נראה לי אמין
  • נו אז אם כך ,

נותר לאחל מזל טוב ובשעה טובה :)

קבעי בדיקת דם להעלאת בטא תקינה .

שיהיה בשעה טובה

• עשיתי בדיקה דיגיטלית כתוב בהריון 1-2 הבדיקה לא יכולה להיות מוטעת ?? אני לא לוקחת שום הורמונים... יאין מצב שהבדיקה טועה נכון??

neomi kon
  • שלו תודה רבה

neomi kon
  • אני לא מבינה בבדיקותה אלו ..
    אני מכירה את הבדיקה עם הפסים .

תסתכלי בדיוק מה כתוב לך בעלון של הבדיקה

לפי ה שרשמת על ה+ אז מסמן שכן ..

תקבעי תור לבדיקת דם יהיה לך הכי קל

בהצלחה :)

• תודה רבה

neomi kon
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה