מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיייייייי למה זה קורה לי כול פעם מחדש אני כול כך מיואשת, רוצה ליהיות אמא למה לכולם זה כזה קל , מה עשיתי רע בחיים האלה, כול חודש אותה אכזבה מחדש.
    מנסה 8 חודשים נראה כמו נצח המחשבות לא עוזבות אותי
    איך מתגברים? איך עוברים חודש שלם בצפיה לתשובה?
    מיואשת זה כאילו בחיים לא יקרה :(
4 תגובות
עמוד 1
  • היי פופסיק
    אני מנסה להיכנס כבר להיריון במשך 3 שנים שנה רגיל עוד שנה של הזרעות ועכשיו פעם שלישית הפריה ... את עושה הכל בסדר גמור אל תאשימי את העצמך . הכל יהיה בסדר וגם את וגם אני נחזיק את התינוק שלנו . קצת סבלנות והכל יהיה בסדר . ( אני גם שאלתי את עצמי מה אני עטשה לא טוב אולי איפה שהו טעיתי מה עשיתי לא בסדר , אבל זה לא נכון לעשות תחשבי טוב יהיה טוב ... אני מבינה שזה מאכזב וזה בסדר באותו יום לבכות להתכזאב להרגיש לא טוב עם עצמך .. אבל יום אחרי זה קומי תתפסי עצ עצמך כי את צריכה להגיע למטרה שיש לך ...) בהצלחה אהובההה מחזיקה אצבעות לכל הבנות ישראל שמנסות ...
  • היי,
    כל כך מבינה אותך..גם אנחנו מנסים בערך 8 חודשים ולא הולך. היתה לי הפלה טבעית לפני 4 חודשים, וכולם אומרים שזה "סימן טוב" כי אומר שאין לי בעיה להיקלט. אבל מאז לא מצליח. נמאס לי כל חודש לחשב את הביוץ ולהתעסק בזה באובססיביות (נמצאת שם בדיוק הרגע...). וכל חודש לדמיין סימנים של היריון ואז לקבל מחזור.
    אומרים שזה לוקח זמן ושהכי חשוב להירגע..מנסה ליישם
  • אם את רוצה הריון את חייבת להיות רגועה. לחץ הוא הדבר האחרון שיביא הריון. בע"ה הכל יהיה בסדר, 8 חודשים זה לא מעט זמן אך יחסית לאחרות זה ממש לא הרבה. וממש לא לכולם זה קל. מעטים הסיפורים ששמעתי שמיד כשרוצים נקלטים. תהני מהדרך, אל תחשבי על חישובים וכו... ובע"ה לא תקבלי מחזור החודש
  • כל כך מבינה!!!!!
    זה קשה וקשה מאודדד..לחץ??לכולם יש כל הזמן.. וברוך השם בנות נכנסות להיריון עם ובלי לחץ.
    קל להגיד שלחץ לא יביא היריון, אף אחד לא יכול להבין מה מצבה של אישה שנמצאת במצב הזה.. במיוחד כשאין בעיה ממשית שאפשר לנסות לפתור אותה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה