עגלות וסלקלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בשבוע 32+2 והתחלנו סופסוף לחפש עגלה וסלקל. ככל שאנחנו מחפשים יותר, אנחנו מבולבלים יותר... אשמח לעזרתכן!
    אני נוהגת באוטו קטן מאוד אז אנחנו מוגבלים מבחינת העגלות שיכולים לקנות. חשבנו על מאמאס אנד פאפאס מדגם ארמדילו XT. חיפשנו המלצות באינטרנט ולא מצאנו כלום מהארץ... היתרונות מבחינתנו הן שהעגלה קלה, קטנה ונוחה לקיפול ביד אחת. החסרונות - האמבטיה נמוכה מאוד (שנינו גבוהים) ואי אפשר לחבר אליה סלקל (אפשר לרכוש מתאמים שמתאימים לחלק מהסלקלים וצריך כל פעם לנתק ולחבר את המתאמים אם רוצים לחבר את הסלקל). כמה שאלות:
    1. מישהי מכירה את העגלה ויכולה לתת המלצה/דיס-המלצה לגביה?
    2. כמה חשוב גובה האמבטיה? אמרו לנו שהיות ומשתמשים בה רק כמה חודשים, חבל לבחור עגלה לפי גובה האמבטיה.
    3. כמה חשוב שהסלקל יתחבר לעגלה? הבנו שגם ככה אסור לתינוקת לשכב בסלקל מעל 40 דקות אז אני לא בטוחה כמה זה משנה...
    4. מישהי מכירה עגלה אחרת שעונה על הצרכים שלנו ויכולה להתאים?
    המון תודה מראש למי שקראה עד פה ותודה על העזרה!
7 תגובות
עמוד 1
  • מישהי?
  • לא מכירה את המותגים החדשים שיש היום בשוק
    רציתי רק לומר: היי!
    מה נשמע?
    איזה יופי לראות אותך מתקדמת ב"ה!

שימשיך קל ותקין

• תודה רבה :) אכן מתקדמת. הפעם הכל מתקדם בסדר, שרק ימשיך ככה!
  • הי,
    אין לי מאמס אנד פאפאס אבל כן יש לי את הבוגבו בי ואני מחברת עליה סלקל.
    אני מאוד ממליצה על העגלה ביחוד אם את נוסעת עם רכב.
    גם אצלנו הרכב לא גדול ולכן לא רציתי עגלה מסורבלת.
    הקיפול שלה מאוד נוח. הסלקל מתחבר בציק. ולא צריך להוציא כל פעם את המתאמים.
    אגב, אני שמה אותה יותר מ 40 דק בסלקל... לא קורה כלום.
    לגבי אמבטיות זה מאוד תלוי. אני למשל לא קציתי אמבטיה בכלל כי זה סתם תופס מקום ולא כזה שימושי. אבל כמובן זה לשיקולך.
    למה צריך שהאמבטיה תהיה גבוהה? הרי הבייבי רק ישן שם..
  • היי,

בדקנו את הבוגבו B3 אבל לא התחברנו אליה. האמבטיה נראית שברירית מאוד, הקיפול מצריך 2 ידיים והיא מתקפלת גדול יותר מהמאמאס אנד פאפאס, שנכנסת לנו בדיוק לבגאז'.
    לגבי גובה האמבטיה - זה חשוב כי אני צריכה להתכופף כל פעם כדי לטפל בתינוקת וזה לא נוח.
    בסוף הלכנו עליה, אחרי שבחנו כ"כ הרבה חלופות שכבר נהיה לנו סלט :)
  • אכן היא ממש נמוכה .
    לנו יש את מוצי איבו .. אבל האמבטיה ענקית אז לאוטו שלך לא יתאים .

שיהיה בהצלחה :)

• אכן היא ממש נמוכה .
    לנו יש את מוצי איבו .. אבל האמבטיה ענקית אז לאוטו שלך לא יתאים .

שיהיה בהצלחה :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה