3 בדיקת הריון חיובית עם פס חלש לאחר מס' ימים שלילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני חדשה כאן ורציתי לשתף אתכן בבדיקה שעשיתי ואולי תוכלי לייעץ לי :)
    ביום חמישי ה20.8 עשיתי בדיקת הריון ראשונה יצא לי חיובי עם פס חלש לאחר חצי שעה בערך,
    יום למחרת ביום שישי עשיתי שוב והפס טיפונת התחזק(גם לאחר חצי שעה ), ביום שבת לא עשיתי בדיקה,יום ראשון הפס היה חלש יותר חלש מהפעמים הקודמות.
    ויום שני כלומר היום עשיתי בדיקה ואין פס שני לצערי...
    אגב היום אני אמורה לקבל את המחזור ולפי מה שאני יודעת ככל שהבדיקה בסמוך למחזור הפס מתחזק אצלי זה להיפך מזה אומר?? קרה למישהי ?
    אשמח אם תוכלו לעזור ליי !!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מור,
    קודם כל- מספרת לך רק מה שקרה לי - אני לא מקור מוסמך ולכן קחי הכל בעירבון מוגבל:-)
    גם לי היתה תשובה חיובית בבדיקת היריון - עם פס שני חלש, אבל בהחלט פס.
    בגלל שלא הייתי שקטה בדקתי כעבור יומיים שוב, ואז הפס השני היה חלש יותר.יומיים אחר כך בדקתי פעם שלישית והפס הנוסף כמעט נעלם. למחרת היה לי דימום חזק. מסתבר שאכן היה היריון שנפל מיד והדימום היה הפלה טבעית. הפס הלך ונחלש כי הורמון ההיריון הלך ופחת.
    אני מאד מקווה ומחזיקה אצבעות בשבילך שזה לא המקרה, כי בהחלט יכולות להיות סיבות נוספות (כמות נוזלים ששתית, בדיקות לא אמינות ועוד).
    אני מציעה לך לחכות לראות אם מקבלת מחזור או לא ואז פשוט לפנות לרופא ולבקש הפנייה לבדיקת דם.
    המון בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה