התייעצות בבקשה אשמח לתגובות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני עוקבת שקטה שלכן, נעזרת הרבה בפורום הזה, והפעם החלטתי לכתוב...:)

מנסים 8 חודשים להכנס להריון, אני בת 28 בעלי 30.
    המחזורים שלי סדירים (כל 30-34 ) מודדת חום השחר ומשתמשת בשיטה הטבעית כבר שנה והכל תקין (חוץ משחלות פוליציסטיות אבל הן לא מפריעות בכלום חוץ מזה שהערכות ביוץ לא מראות ביוץ:)),
    אצל בעלי ספירת זרע נמוכה- אבל הרופאת נשים וגם 2 אורולוגים אמרו שהזרע הזה מספיק טוב כדי להפרות ואין צורך בהתערבות חיצונית. ״אולי זה יקח יותר זמן״.. אבל בינתיים אני מתבאסת כל חודש מחדש..
    מה עושים? מה אתן אומרות?
    אולי אני פשוט צריכה להרגע ולהקשיב לרופאים?
    האם ללחוץ על התערבות חיצונית?
    (מה השלב הבא? הזרעה?!)
    האם יש פה זוגות שהצליחו לחזק את הזרע באמצעים טבעיים?
    סורי על מתקפת השאלות, אני בסערת רגשות://

תודה רבה מראש!! ובהצלחה לכולנו !!!
6 תגובות
עמוד 1
  • וואו אפילו לא תגובה אחת! קצת מופתעת...
    מישהי מכירה פורום אחר קצת יותר פעיל עם עזרה הדדית?....

• הפורום הזה גוסס!!!!!!
    התזונה של הגבר מאוד חשובה. בזמנו כשאני ובעלי ניסינו קניתי לו מולטי ןיטמין איכותי ויקר לגברים. הייתי מכינה לו שייק פירות כל בוקר. לא זוכרת איזה פירות מגבירים ייצור זרע. נראה לי יש מומחית פה בפורום.
    לפני כמה זמן מישהי שלבעלה היה זרע נמוך רשמה הודעה שהם שיפרו את האיכות על ידי תזונה. אבל לא זוכרת מי..?? .
  • O

ש
  • היי יקירה, כתבתי לך תגובה בנושא אבל משום מה כמו שאת אומרת האתר הזה לוקה בחסר ויש פה בעיה של סיסמאות וזה לא נתן לי, ואני לא יכולה לשחזר את התגובה. בכל אופן, לדעתי העניין הוא סטטיסטי ותו לא..לא חושבת שיש לך ממה להילחץ. בכל אופן, ממליצה לך בחום לעבור לפורום " לקראת הריון" של תפוז שם הבנות נותנות תמיכה מקצועית וריגשית. בהצלחה ובשורות טובות בהקדם!!!

ש
  • היי מאמי
    תראי אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה עם הזרע אצלכם
    אבל אצלי יש גם בעיה עם הריכוז והמורפולוגיה הרופא לא היסס לרגע והתחלנו הזרעות..
    עשינו 4 הזרעות שלצערי לא הצליחו וכרגע אני בIVF טיפול שני..
    אני אישית הייתי נותנת צאנס למה שאמרו לך הרופאים אמרו לך אבל לא להיות שאננה יותר מידי
    כי שיש קושי בזרע יש בעיה להיקלט .

שיהיה לך בהצלחה
  • בנוסף השתמשנו בתוסף תזונה שנקרה "ספירה"
    אין ספק שהוא שיפר את המדדים של הזרע אבל לא מספיק כדי להיקלט..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה