מיטת מטר לתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות רציתי להתייעץ איתכן. אני גרה בבית קטן עם 2 חדרי שינה קטנים מאוד. חשוב לי כמובן שהתינוק יישן איתנו בחדר עד גיל חצי שנה לפחות ויותר.

כיון שמיטת תינוק לא נכנסת לחדר הורים בכלל שמעתי על מיטת "מטר".מיטה באורך מטר והבנתי שהיא קצת יותר גודלה מעריסה (רוחב בין 65-70) קטנה וקומפקטית,והכי חשוב מתאימה עד גיל שנה ואפילו שנתיים!

מי שהיא שמעה על זה וממליצה למצב שלי? (חדרים קטנים, שינה אצל ההורים ...)

ובאמת אפשרי עד גיל שנה לישון במיטה כזו? כי אם זה קצת יותר גדול מעריסה מה בדיוק ההבדל? למה עריסה מתאימה עד גיל 3-6 חודשים, ומיטת מטר לתינוק ,שהיא יחסית גם קטנה מתאימה עד גיל שנה לפחות?

פליזזזז תענו לי אני ממש אובדת עצות ומתלבטת...הייתכן שזה פתרון לבעיה שלי? הלוואי!!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יעלי ,

לנו הייתה מיטה שהיא בין עריסה למיטה .. היא הייתה קטנה ..
    היינו בבית קטן ורציתי שהילדה תהיה איתי בדיוק כמוך .
    המיטה עלתה לנו בערך 500 שקל עם המזרן ..
    והייתי מרוצה ממנה מאד מאד !

אני לא זוכרת מה המידות שלה ,
    אבל .. היא יותר קטנה ממיטת תינוק וקצת יותר גדולה מעריסה .

הילדה ישנה בה עד גיל 5 חודש בערך .. ואז עברה איתנו
  • תודה רבה מירי,

אשמח מאוד אם תנסי או תכלי להגיד לי את הסוג/שם/חברה .....

• אני לא זוכרת מה הייתה החברה .. קניתי את זה כאן אצלנו בצפון
    בירכא מקום ענקי למוצרי תינוקות .

אבל אני חושבת שאפשר למצוא דבר כזה בלי בעיה מותק .

שיהיה בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה