margo - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזללל טוב מאמי לאיתנוששש
    ומזל טוב על הבייבי החדש איפה הייית ?
    למה לא בשרת ?

מה אתך ?

שיהיה לך המון מזל טוב מאמוש
3 תגובות
עמוד 1
  • הריון היה לא קל , בהתחלה (זה כבר בנוהל אצלי חחחחחח) תמיכות עד שבוע 15 בגלל דימומים , אחרי משבוע 29 היה איום לידה, צירים וקיצור צוואר , אל תשכחי יש לי עוד איתנוש בבית, הייתי מאושפזת במשך 10 ימים במחלקה להריון בסיכון , נתנו לי מלא כדורים , הייתי במעקב גם אחרי שיחרור , טיפול קי ב לתי עד שבוע 34 , חשבתי שאחרי זה תוך יום יומיים אני יולדת , תודה לאל הצלחתי למשוך עד שבוע 38+4 .אף אחד לא האמין שנצליח
    /]
  • תודה רבה מירוש על ברכות , מה איתך ? איך הקטנה. אגב ההריון שלי לא היה מתוכנן , בעצמי הופתעתי , קיבלתי רק וסת אחת אחרי לידה של איתן.
    /]
  • מצער לשמוע , אבל ב"ה ילדת והכל תקין ובסדר עם הקטנציק ..

ממש ממש ממש ממש כיף לשמוע שב"ה בסופו הכל בסדר !!

הקטנה שלי בסדר גמור כבר גדולה .. בת שנה ו-3
    מתוקה מתוקה ממיסה אותנו כל יום מחדש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה