תינוקת מתוקה שלא נרדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,יש לי בת קטנה ומתוקה בת 3.5 חודשים ושמה מאיה. היא חייכנית ומתוקה אבל מתקשה מאוד להרדם וזקוקה כל הזמן לידיים ולתנועה.היא נרדמת רקעל הידיים או עם ציצי, ולוקח כל פעם המון זמן והיא מתעוררת מהר ביום. עד לפני כמה ימים ישנה כל לילה כ9 שעות בממוצע ברצף ולפני 3 ימים זה פצאום השתבש והיא התחילה להתעורר בלילה, כנראה משבר 4 חודשים. ביום היו בקושי ישנה ואני מתקשה ליצור לה סדר יום טוב ועקבי. אני מאוד עייפה ומיואשת ואשמח מאוד לעזרה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי דנה ,

לתינוקות יש תקופות של קפיצת גדילה .. אולי זה מה שמאיה המתוקה חווה כרגע .

אם תכנסי תוכלי לקרוא קצת על זה .. זה קורה בגילאים שונים ..
    וחלק מהסימנים זה שלא בא להם לישון !!

מעבר לכך לא יודעת מה יכול עוד להיות אם זה לא קפיצת גדילה .

שיהיה לכן המון בהצלחה :)

• זה שלב... הרבה סבלנות. בסוף עובר
    יש גם הכנה של השיניים שמציק..
  • זה היה שלב קשה ומתסכל מאוד בשבילי...שולחת לך חיבוק
    כל פעם שהבייבי הייתה מתעוררת הייתי נותנת להמשיך להיות במיטה עוד 10-20 דקות שתלמד להירגע ולהירדם. גם אם בפועל זה לא היה קורה. זה עוזר להם אחר כך לחבר מחזורי שינה.
    ואני מבינה כמה זה מתסכל שאין סדר יום. כשלפי התכנון של לוח הזמנים היא אמורה לישון שעה וחצי והיא ישנה עשרים דקות. מה שהייתי עושה זה נגיד היא התעוררה משנת בוקר הרבה מוקדם מהצפוי אז תנסי למשוך אותה טיפה יותר עד לשינה הבאה. נגיד אם היא עייפה מדי בשביל ללכת לישון ב12 תנסי למשוך אותה עד 11:15. בהדרגה השנצים יהיו ארוכים יותר ותכנסו ללוח זמנים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה