הריון שלישי בסיכון. עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.

ילדתי את בני השני לפני שלושה חודשים בניתוח קיסרי. הראשון גם היה בקיסרי.

אני כרגע שוב בהריון שבוע 7-8

אני מאוד מפחדת מהעניין של קרע ברחם. הרופאים ממליצים לחכות שנה בין לידה ללידה ואצלי זה יהיה 11 חודשים בערך.
    התייעצתי עם מספר רופאים וכולם אמרו להמשיך את ההריון, אבל גם אמרו שיש סיכון.

משום מה זה לא מספיק לי. אפ1 מהם לא ייקח אחריות אם חס וחלילה משהו יקרה לי.

חייבת לשמוע בנות שעברו קיסרי אחרי קיסרי בהפרשים קצרים!!!

תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • בנות אני ממש אשמח לשמוע מכן על מקרים דומים
  • היי!
    אני ילדתי את הילדה שלישית שלי שנה ו-4 חודשים אחרי הניתוח קיסרי של התאומות.
    גם אותי הפחידו ואמרו לי שעלול להיות לי קרע ברחם,שאני יכולה להיות ח"ו עקרה, שהעבור שלי יכול למות..

תראי,גם אנחנו נורא פחדנו וחששנו מזה... ובסוף ילדתי את הילדה בלידת מלקחיים (היה קשה אני מודה) וילדתי אותה בתוך חדר ניתוח כי אמרו לי שאם הלידת מלקחיים לא תצליח מיילדים אותי בקיסרי ואני כ"כ לא רציתי.. התעקשתי ללדעת רגיל... וב"ה זה קרה.

תתפללי, תבקשי מ-ה' שיעזור לך ללדת את הילד/ה בצורה הכי טובה,בלי סיבוכים ובקלות וזה עובד-מניסיון.

אני במקומך הייתי מתייעצת עם מומחה (למיתב ידיעתי כל מבוטח בקופת חולים יכול פעם בשנה להתייעץ עם ממוחה בכיר ללא עלות אז כדי שתבדקי את הנושא)

בהצלחה רבה! ובעז"ה שהלידה תעבור בקלות ובשמחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה