היי לכולם - חדשה כאן וותיקה בניסיון להיכנס להיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    אני ובעלי מנסים להכנס כבר במשך שנתיים להיריון, לאחר בדיקות שלו ובדיקות שלי (רק הורמונליות) לא נמצאה בעיה כלשהי.. אני מבייצת - את זה בדקתי במעקב זקיקים ואני גם טובלת במקווה, לא מעט רופאים ורבנים (לא דתייה פנאטית אבל שומרת מצוות) טוענים שיכול להיות שאני מפספסת את הביוץ,
    אז ניסיתי את כדור האסטרופם כשלושה מחזורים בערך, באמת המחזור והביוץ התעכבו בכשלושה ימים--- לא קרה כלום.
    אציין שקרו מספר פעמים שלא יצא לי לטבול וקיימנו יחסים לפני המקווה.

בבקשה!!!מישהי יכולה לכוון אותי?מה לעשות?לאן לפנות?
    אני בת 25 ובעלי בן 27, בריאים בכללי ומחכים ומחכים..
5 תגובות
עמוד 1
  • אה.. המחזור שלי ממש סדיר, כמו שעון כל 26 יום
  • היי
    שבעלך יעשה בדיקת זרע..
    שנתיים זה יחסית המון זמן..
    אני גילתי אחרי 9 חןדשים שיש לבעלי מעט קושי עם הזרע ..
    היום אני כבר לקראת הפריה שלישית
    רצוי שתשללי דברים ותנסו הזרעות ..
    בהצלחהה
  • אז זהו..בעלי כבר עשה והכל תקין!
    מחר יש לי בדיקה אצל רופאת פוריות, אני לא יודעת מה יש לי!זה כל כך מייאש!!!
  • תודה רבה לך!
    שיהיה המון המון בהצלחה!
  • היי כבר כתבתי אותה תשובה לזוג אחר אבל ארשום שוב בשבילך..אני מבינה את תסכולכם גם אנחנו עברנו שנה של ניסיונות כושלים עד שהחלטנו להיעזר ברפואה סינית ובערך אחרי כחודשים וחצי של טיפולים בדיקור סיני נכנסתי להריון!! אל תמהרו להתחיל טיפולים הורמונאלים..זה לא תרופת פלא!! ויש לזה תופעות לוואי..יש הרבה מטפלים אני אישית טופלתי אצל מולי קליניק- מומחית לפוריות ברפואה הסינית (חשוב לציין שהיא למדה בסין ויש לה הרבה ניסיון בתחום) אתם יכולים לקרוא באתר שלה..אני ממליצה עליה בחום ושיהיה לכם בהצלחה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה