בכי בכי ולחץ!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות יקרות
    לאחרונה קרה לי מקרה מצער...סליחה שלא אשתף אותכם..ואני מוצאת את עצמי שלושה ימים כבר בוכה בכי הסטרי. לא רגיל. ממש הסטרי כאילו עוד שניה אני מתה..וכולי ברעידות...ואז נרגעת כלומר משתדלת להירגע כל שאר היום..ככה כבר 3 ימים.אני בחודש חמישי. ואני ממש מפחדת שאולי חס ושלום זה עושה נזק לעובר?

אני משתדלת להרגיע את עצמי לחייך אבל לפעמים ההתקפים האלו פשוט קורים. אני מאושרררת מההריון הזה. הבכי קשור לאנשים שסבבי ופשוט מעצבנים ומצערים אותי (לא בעלי. הוא תמיד מנסה להרגיע) ואני היסטרית שכמותי בוכה בכי מרעיד והיסטרי נורא.

חוץ מהעצות שצריךלהירגע...האם עשיתי נזק? זה אבוד לי? אני רוצה תינוק בריא בנפשו וגופו! ומה אם ההסטריה שלי והתמוטטות עצבים שהייתה לי עושה משהו גרוע? חס ושלום!!!
    בבבקשה תרגיעו אותי!! משהי חוותה משהו של בכי והיסטריה כזו בהריון לא משנה ממה והכל בסדר עם התינוק????

2 תגובות
עמוד 1
  • אני רוצה לציין שזה רק בימים האחרונים ולא כל ההריון היה ככה. ביום יום אני שמחה ומאושרת. פשןט זה רק לאחרונה בימים אלו שאני בסערת רגשות עצומה...בכי היסטרי ממש רעידות לחץ ומה לא. אוווף אני מנסה להירגע ולא להגיע למצבים כאלו אבל לפעמים זה משתלט עלי!!!
  • היי ..

קודם כל את חייבת להרגע . בשביל עצמך "
    לעובר זה לא מזיק .. הוא ייצא בסדר והכל יהיה תקין אל תדאגי ..

אבל בשביל עצמך .. למה לבכות ולהכנס להיסטריה ?
    תנסי להרגע .. אולי להתרחק , בהריון עדיף להיות רגועים ושלווים .

לא חוויתי דבר כזה ב"ה .. אבל תנסי להרגיע את עצמך בכל מה שיעזור לך ..
    שיהיה בהצלחה .

שבת שלום :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה