מנסים כבר 9 חודש ולא מצליחים להיכנס להריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני יודעת שאני בטח הבחורה העשירית שרושמת את אותו הדבר אבל...
    אני בת 25 נשואה לבעלי שנה וישר אחרי החתונה החלטנו שאנחנו רוצים להביא ילד...
    אני כמובן הייתי בטוחה שתוך חודשיים גג אני אקלט אבל עברו חודשיים ואז עוד חודשיים ועד עכשיו זה לא קרה.... כמובן עם כל מחזור אני בוכה ונכנסת לדיכאון וחושבת כבר שאצלי משהו לא בסדר בגוף... קניתי כבר ערכות לביוץ, ספר לפוריות האישה, קראתי כתבות ופוסטים באינטרנט, הייתי אצל רופאת הנשים שלי והיא גם אמרה לי שאני אחזור עוד כמה חודשים כי היא לא רואה סיבה לדאגה אבל אני מאוד מודאגת, לא יודעת מה לחשוב כבר, כולם סביבי לעט לעט ניכנסות להריון פחות מחצי שנה של ניסיון ומה איתי?!?! אני ממש בלחץ וכבר אין לי כוח לדמעות ודיכאונות אני ממש מיואשת נפשית כבר! אני אשמח לקבל תגובות ועצות מכן
10 תגובות
עמוד 1
  • היי
    גם אנחנו באותו סיפור בול ..
    רק שהתחלנו כבר טיפולים
    כדורים אקקלומין ואח"כ עברנו לזריקות יומיות והזרעה על מנת להגדיל את הסיכוי להרות
    בנתיים עברו שבועיים מההזרעה
    ועשיתי היום בדיקה ביתית ושוב יצא שלילי
    אני גם מתחילה לחשוש ולהתייאש מה לא בסדר
  • שלום לכם, אני מבינה את תסכולכם גם אנחנו עברנו שנה של ניסיונות כושלים עד שהחלטנו להיעזר ברפואה סינית ובערך אחרי כחודשים וחצי של טיפולים בדיקור סיני נכנסתי להריון!! אל תמהרו להתחיל טיפולים הורמונאלים..זה לא תרופת פלא!! ויש לזה תופעות לוואי..יש הרבה מטפלים אני אישית טופלתי אצל מולי קליניק - מומחית לפוריות ברפואה הסינית (חשוב לציין שהיא למדה בסין ויש לה הרבה ניסיון בתחום) אתם יכולים לקרוא באתר שלה..אני ממליצה עליה בחום ושיהיה לכם בהצלחה..
  • היי
    מבינה אותך אני גם עוברת את החויה הלא נעימה הזאת אני יודעת מה זה ליהיות מדוכאת , מאוכזבת וכול מה שתרצי , גם סביבי כולם בהריון או כבר ילדו או שכבר הריון שני בדרך ואני נשארת למאחור , אבל אני בטוחה שנעבור את זה ונצליח והחלום שלנו יתגשם וכולנו ניהיה אמהות , ואני לא אשכח את כול הבכי שעברתי
  • אני קוראת המון המלצות של מולי קליניק אני באמת רוצה לבדוק ולנסות
    הבעיה היא למי שלא מבייצת טבעי חייבת עזרה עם טיפולים הורמנלים כדי להיכנס להריון
  • היי. אנחנו במצב מאוד דומה. מבינה אותך לגמרי וגם לא מבינה מה לא בסדר ולמה דווקא אני לא מצליחה וכולן מסביב כן? אז אין לי יותר מידי עצות רק שתנסי להיות רגועה כי לחץ זה לא מועיל. זה מה שתמיד אומרים לי :). בהצלחה
  • היי, לגבי מה שאמרת שחייבת טיפול הורמונלי..זה ממש לא נכון!! - זו תפיסה שמכניסים לנו לראש הרופאים (הקונבנציונלים), אני - פוליציסטית שהביוץ היה קורה אחת לחודשיים שלושה, לעיתים יותר..הלכתי לדיקור סיני אצל מולי, בעזרת הדיקור- שהוסבר לי שמגרה פעילות שחלתית, הביוץ הקדים - אחרי כשבועיים קיבלתי מחזור וחודש אח"כ נכנסתי להריון!! אני אומרת לך,חבל על הזמן..תנסו, אין לכם מה להפסיד!!
  • היי, לדעתי חכי עוד 3 חודשים ותתחילי בירור. תבקשי לעשות פרופיל הורמונלי, צילום רחם/היסטרוסקופיה ושבעלך יעשה בדיקת זרע .
    אם את רואה שהרופא/ה לא משתפים פעולה - תחליפי.
    אחרי שנה של ניסיונות מגיע לך לפחות בירור ולדעתי גם טיפול. לא שוללת אגב גם רפואה משלימה
  • לי אישית הייתה חוויה מאוד לא טובה אצל מולי. לא ממליצה על מולי לאף אחד. אני מאוד התאכזבתי מהשירות שלה ומרגישה מרומת. הסיפור שלי התחיל לפני כמה שבועות שחיפשתי דיקור סיני והגעתי לאתר של מולי שם השארתי פרטים ועוד באותו יום מולי חזרה אליי הסבירה לי על שיטת הדיקור שלה ועל המחיר המופקע שהיא לוקחת, החלטתי לוותר כי המחיר היה לי יקר אך מולי לא ויתרה והמשיכה להתקשר אליי ולשלוח לי הודעות לשכנע אותי שכדי לי להגיע אליה ואפילו הסכימה לתת לי הנחה קטנה לטיפול הראשון שהוא יותר יקר משאר הטיפולים וגם לשאר הטיפולים שהם קצת יותר זולים ובסוף השתכנעתי והגעתי אליה וכבר בסוף הטיפול מולי ביקשה שנקבע מועד לטיפול נוסף, אך מאחר ולא מצאנו יום ששתינו יכולות לשבוע לאחר מכן ולמולי היה חשוב שאגיע שבוע אחרי למרות שאמרתי לה שאפשר להיפגש לאחר שבועיים, היא הציעה שתנסה להזיז לקוחה ותעדכן אותי אם זה יסתדר. לאחר שבוע שלא שמעתי ממולי כתבתי לה שהיא לא חזרה אליי ושצריך לקבוע מועד נוסף, אך מולי אמרה לי שהיא מצטערת ושכחה לעדכן אותי אבל הצליחה להזיז את הלקוחה ושנקבע למחרת לבוקר לאותו מועד שאמרה בהתחלה שתבדוק להזיז את הלקוחה, אך מכיון שלא שמעתי ממולי ואצלי ביומן לא היה כתוב כלום כתבתי לה שכבר יש לי דברים שתכננתי ושנקבע מועד אחר אך מולי שכנראה חושבת שאם לקוחה לא שומעת ממנה היא צריכה לשבת ולחכות ולא לתכננן כלום התעצבנה וכתבה לי שהיא מוותרת עליי כי הקשר צריך להיות הדדי וזה שלא טרחתי להתקשר לבדוק מדוע היא שכחה אני צריכה להיענש ועל כך היא מוותרת עליי. מעניין רק שבפעם הראשונה מולי לא הפסיקה להתקשר ולכתוב לי לשכנע אותי להגיע שהמחיר היה יקר יותר אך שהמחיר כבר אח"כ היה משמעותית יותר זול מולי החליטה שהיא לא צריכה אותי יותר כי העזתי לקבוע לי תכניות אחרות אחרי שלא שמעתי ממנה שבוע ואפילו לא היה כתוב לי כלום ביומן כי חיכיתי לעדכון מגברת מולי שלעולם לא עדכנה אותי. אני ממש לא ממליצה על מולי שחושבת וגם כתבה לי שהיא מאוד עסוקה ופשוט ביטלה אותי כלקוחה כאילו אני לא עסוקה ושפשוט הייתי צריכה כל השבוע לא לתאם כלום כי מולי שכחה לעדכן. שירות כזה גרוע וגישה כזאת מתנשאת זה משהו שאני לא רוצה אותו בחיי ובטח לא כלקוחה שמשלמת ממיטב כספי ועוד על דיקור סיני שזה אמור להיות טיפול מרגיע.
  • היוש
    קודם כל בלי לחץ ואני ממליצה לך לא לקרוא הרבה מאמרים בנושא זה סתם עוד יותר מלחיץ ומתסכל
    ועוד דבר את צעירה ולא מתחילים בירור לפני שנה של ניסיונות תחכי כמה חודשים ואז תתחילי אולי את לא יודעת גם מה ימי הביוץ שלך שזה גם המכריע פו וגם יש עוד בדיקות מעקב זקיקים ובדיקת זרע וצילומים לראות אם הכל תקין
    אבל שוב מניסיון שלי לחץ עוד יותר מעכב את הכניסה להריון טז תרפי קצת ולהאמין שיהיה בסדר
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות;)
  • כמה דברים-
    1. לעשות בדיקת זרע
    2. את מקבלת מחזור כל חודש באופן מדוייק?
    3. לצאת לחופשה! זה ממש מרגיע ועוזר בעניין ההיקלטות.. ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה