שלום לכולם, החלטתי להירשם לאתר אני בהיסטריה!!! בבקשה תעזרו לי חחח מראש אני מצטערת על החפירה..
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר כמה חודשים והפעם אני חושבת שזה נתפס.
קיימנו יחסי מין בזמן הביוץ ומיד לאחר מכן, הרגשתי דקירה מאוד כואבת באזור הבטן התחתונה בצד ימין.
בעקבות הדקירה הזו הייתי משותקת לאיזה חצי דקה פשוט התקפלתי.
לאחר שבוע החלו להיות אצלי כל מיני דברים מאוד הזויים.
אני מאוד מאוד מאוד מאוד עייפה!! מצבי רוח משתנים, כאבי בטן מוזרים כאלו, כאילו הבטן שלי נמתחת, וכל מיני דקירות כאלו קטנות, כאבי גב התחתון, כאבי רגלים כאילו רצתי מרתון, אני עובדת בעבודה שלא מצריכה לעמוד, אני פקידה שיושבת 8 שעות על הטוסיק שלה, ועדיין הכפות רגלים מאוד כואבות, אני כבר הולכת עם נעלי ספורט לעבודה. לא נעים להגיד... אבל גם גזים החלו...ובנוסף הפרשות שקופות עד חומות. 200 פעם ביום אני הולכת לשרותים לעשות פיפי, בימים האחרונים התחלתי גם לקום באמצע הלילה ולא לחזור לישון משום מה ולמרות שאני עייפה. כבר ניגשתי לרופאת משפחה, היא אמרה שעדיין אי אפשר לבדוק הריון אבל היא המליצה לי לעשות בדיקות דם בשביל לראות אם הכל תקין מבחינת חיסונים. כבר הלכתי יום למחרת ועשיתי בדיקות דם. כמובן שהרופאה נתנה לי חומצה פולית שהתחלתי לקחת אותה כבר. כל כך ניראה לי שהפעם זה נתפס עד כדי כך שאפילו הפסקתי לעשן אחרי 10 שנים שעישנתי, אני כל כך במתח!! אני לא חושבת על כלום במהלך היום חוץ מאשר העיניין הזה, אם נקלטתי או לא.
אני בתאריך ה 10.09 עוד יומיים צריכה לקבל מחזור, ואני לא יודעת מה לעשות.
לחכות לאיחור של 14 יום? 10 יום? או לבדוק באותו יום שאני צריכה לקבל ב 10 לחודש ולקחת בחשבון שזה לא 100 אחוז? מה לעשות? כל השבוע חפרתי לבעלי ואמרתי לו שזהו בוודאות שנקלטתי, אני בחורה בריאה וגם שאני מקבלת מחזור אני לא כ"כ סובלת. מה לעשות נשים יקרות תעזרו לי... :) אני כבר שבוע וחצי סובלת מכאבים מטורפים, אין סיכוי שזה הכנה למחזור שבוע וחצי לפני...
אשמח לקבל כל הצעה!