עזרה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

לא יודעת למה קורא לי כל הניסים תמיד :(

אבל-

לפני חודש קבעתי תור בקופ"ח מכבי לאולטראסאונד לסקירה מאוחרת.
    אתמול היה אמור להיות התור שלי.
    קבעתי את התור דרך המוקד של הסניף המקומי בו אני גרה ואמרתי להם שזה עבור סקירה מערכות מאוחרת להריון.
    כשהגעתי התברר לי (ואני מאוד כועסת ) שהפקידה בטלפון רשמה אותי בכלל לאולטרסאונד רגיל!!!! ואת הסקירה עושה רק הרופא שלוקח לקבוע אליו המון זמן תור.
    אני שבוע 21 +
    ואני יודעת שאפשר לעשות עד שבוע 24!!!! לא עשיתי סקירה מוקדמת ובכל אופן הבדיקה שמעניית אותי זה המאוחרת. זה הריון ראשון ומאוד חשובה לי הבדיקה הזו!!!!!

הבעיה שיש עכשיו את החגים....
    אני יודעת שהרופא מקבל ביום ראשון אחרי ראש השנה וזה מעולה בשבילי.
    הבעיה- התקשרתי למוקד וכמובן שכעסתי מאוד והם אמרו שהם יבדקו את העיניין ויחזרו אלי לראות אם הם יכולים להכניס אותי אליו. אבל מושכים אותי כל הזמן ואני פשוט בלחץ. כי אחרי סוכות כבר איהיה אחרי שבוע 24 :(

ולכן זה הזמן היחיד.

ניסתי לברר מקומות אחרים קצת יותר רחוקים ממני אבל הכל כבר תפוס!

מה אני יעשה??? זה אשמתם ומצער אותי מאוד שבגלל זה אני לא יעשה את הבדיקה!!!

משהי יודעת לאן לפנות מה עושים מה אפשר לעשות ....משהו?

:( :( :(
2 תגובות
עמוד 1

• אולי תנסי ללכת באופן פרטי.....
    מכבי מחזירים על כך כסף אם יש לך מכבי שלי.
    ואם יש לך ביטוח רפואי נוסף את יכולה לתבוע גם דרכו החזר הוצאות.
    בהצלחה ובלי לחץ תחשבי חיובי ויהיה טוב
  • פרטי עם החזר קופה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה