צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שבוע טוב,
    ביום חמישי הייתי אצל ד"ר נהרי קלריס, לא יודעת אם שמעתן עליה..והיא הפנתה אותי לצילום רחם,
    מישהי בבקשה יכולה להגיד לי במה מדובר?והאם כדאי לעשות באופן פרטי ולא דרך הקופה?
7 תגובות
עמוד 1
  • בבקשה תענו לי
  • היי צילום רחם נעשה כמו צילום רנטגן רק שמלווה בהזרקת חומר ניגוד לרחם..אני עשיתי את הבדיקה דרך הקופה..קצת כואב - כמו כאבי מחזור אבל לא נורא..לדעתי אין הבדל בין פרטי לקופה..שלי יצא תקין וכמו שכתבתי לך מה שבסוף עזר לי זה דיקור סיני. בדיעבד אולי הבדיקה הייתה מיותרת. אבל אם זה חשוב לך תעשי!! שתדעי שבדקת הכל..אולי כדאי לך להתייעץ קודם עם הרופאה הסינית שעזרה לי - מולי קליניק שיהיה בהצלחה..ואל תחששי מהבדיקה.
  • תודה רבה לך הדסית!
  • היי, אין שום צורך לעשות פרטי
    הבדיקה היא כחצי דקה בדיוק יחד עם החדרת חומר ניגוד.
    כדאי לקחת שעה לפני 2 כדורים שאת לוקחת לכאבי מחזור . אם אין הידבקויות/בעיות מבנה אחרות ברחם או חצוצרות הבדיקה לא כואבת בכלל.
    אם יש זה כן עלול לכאוב אבל הכאב הוא מאוד קצר
    בהצלחה !!
  • תודה רבה לך יוליה!
    מעודד מאוד
  • אני ממליצה לך לעשות את מה שאני עושה, כל צילומי אולטרסאונד במור המקום הכי טוב, יש להם הרופאים הכי טובים, סומכת רק עליהם.
  • יוליה כמו שאמרת!
    זה באמת היה שום דבר!!נכון זה לא נעים הרגשה של לחץ אבל נסבל ועבר מהר!!!
    והכל תקין שזה הכי חשוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה