חשוב לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות, יש לי 3 בנים מקסימים בבית וכעת בהריון רביעי שבוע 25. עשיתי כבר את 2 הסקירות וביקשתי מהרופא לא לגלות לי את מין העובר בגלל שאני נורא מפחדת שזה עוד בן... ככל שעוברים הימים אני ניכנסת ללחץ ואני כועסת על כל העולם. אני יודעת שיש נשים שיגידו תגידי תודה על הריונות כי יש כאלה שאין להם ילדים בכלל אבל רק מי שנמצאת במקום שלי יכולה להבין אותי ואת הרצון העז לבת.
    ניסיתי את הכל בשביל שתיצא בת שזה כולל תזונה, להתרחק מהביוץ, חומץ ותנוחה... במשך חצי שנה סבלתי מהדיאטה האיומה הזאת ואני נורא בלחץ...
    יש לי תחושה מאוד חזקה שזאת בת... בשום הריון לא הרגשתי ככה אבל אולי זה בגלל הרצון הגדול שלי לבת.
    בתחילת ההריון היו ימים שאפילו בכיתי כי פחדתי ממה שיגידו לי בסקירה לכן החלטתי שאני פשוט לא שואלת.
    כל האנשים מסביבי מכניסים לי תקוות שזאת בת... כמו יש לך בטן של בת, גדל לך הישבן, לא היית נראת ככה בהריונות הקודמים וכו'... אני כל כך רוצה בת.... נורא בלחץ.. יש לילות שאני בוכה המון... וממש לא רוצה שהעובר ירגיש שהוא לא רצוי.
    רוב שעות היום הראש שלי עסוק במחשבות על זה.
    אני צריכה עצות איך אני מתמודדת עם כל זה....

תודה מראש .
5 תגובות
עמוד 1
  • לא עדיף כבר לדעת ולצאת מכל הכאב ראש ?

תשמחי מכך שב"ה את בהריון .. וצודקת יש כאלה שיגידו לך
    את כל הדברים כמו תגידי תודה , וכולי וכולי ..
    אבל אפשר להבין אותך .. שחפצים במשהו ולא מקבלים מבאס .

מאחלת לך שזו בת
  • תודה מירי, את מקסימה
  • היי
    דבר ראשון בשעה טובה ושיהיה בקלות!
    אני אישית חושבת שדווקא כדאי לך לגלות עכשיו את מין העובר ולא לחכות ללידה כדי שגם אם זה לא מה שרצית יהיה לך זמן להכיל את זה וללמוד לקבל את זה, במיוחד שזה כזה מצב מיוחד כמו שלך. את גם לא חייבת לשתף את כולם בזה שאת יודעת. פשוט לדעתי כדאי להגיע מוכנים כדי שבלידה תהיה עסוקה בלשמוח שנולד תינוק בריא ולא להתבאס על המין..
    בכל מקרה מאחלת לך מלא הצלחה ומחזיקה אצבעות לבת מהממת ומלא מלא ורוד! !!
  • היי סופי, תודה מאמייי...
    אמןןן וגם החלום שלי יתגשם ותגיעה הבת המיוחלת..
  • היי nataluli
    לי אמנם יש תינוקת אחת ככה שאת הרבה יותר מתקדמת ממני (:
    בעלי ממש רצה בן וקצת התבאס כשאמרו לנו והיום לא היינו משנים את הבחירה בעד שום הון שבעולם ואת ההרגשה הזו מקבלים רק אחר כך.
    אבל לדעתי כדאי לך כן לדעת את מין העובר כדי לא לחוות גם לחצים ותקוות(בין אם נכונות ובין עם שווא) במהלך ההריון והכי חשוב בלידה ולאחר מכן חס וחלילה.
    אם את מאמינה באלוהים, הרי מה שבא ברוך הבא
    ואם לא, אז תודי לטבע שהגיע העובר ושרק יהיה בריא. זה כמובן קלישאתי לומר שיש כאלו שלא מצליחות, או שיש בעיות לא עלינו. אבל מאז שהפכתי לאמא הרבה מהקלישאות האלו נכונות ואמיתיות
    ו.
    מאחלת לך שמה שלא יהיה, תשקוט נפשך ותשמחי על הרחבת המשפחה(:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה