בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכן,
    אני ובעלי מנסים 3 חודשיים להכנס להריון חודש קודם עשיתי בדיקות והבנתי שיש לי שחלות פולציסטיות . אני מקבלת מחזור באף פעם כמובן הייתי כל השנים על גלולות ומאז שהפסקתי אני לא מקבלת חודש קודם עשיתי גם מעקב זקיקים שהראה שאין ביוץ ...
    החודש הזה התחלתי לקחת כדורים לזירוז ביוץ היום אני נמצאת ביום ה18 של המחזור עד היום לא ראיתי שום שינוי לא חום השחר ולא דרך בדיקת ביוץ .
    היום לראשונה ראיתי הפרשות פוריות ולכן ביצעתי בדיקת ביוץ שהראתה לי 2 פסים בבוקר היה פס חלש ופס חזק עשיתי שוב בצהריים שהראה אותו גוון של צבע של אותם הפסים עשיתי שוב בערב שהראה בוודאות 2 פסים ... יכול להיות מצב שזה שגוי או שאני יכולה לאמין לזה????
    אני יודעת שאני קצת זמן מנסה אבל לא חשבתי שזה יהיה כזה קשה ולכן יש לי חוסר אמונה לכל דבר...

מחזיקה אצבעות
2 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני מנסה עם הבדיקות ביוץ ולפי דעתי אפשר להאמין להן..
  • היי אני גם משתמשת בבדיקת ביוץ והם אמינות מאוד.
    לדעתי אפשר לקנות באייבי ממש זול , ככה אני עושה וזה מראה מצויין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה